Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Továbbra sem Messi játékán van a vita, se a többiekén.visca el barca írta:hagyjad már h megint suarezt szurkálod. volt egy szerencsétlenül eltalált lövése amiből lett a kapufa, nem kell túlragozni.
messi tényleg 0 volt, matykónak igaza van, az akarás legkisebb jele sem játszódott rajta (nem, ezzel nem azt akartam mondani h rajta ment el a meccs.
Te valami egész másról beszélsz, mint mi, ne haragudj.csababarca írta:Én senkin nem láttam,hogy ma megszakadna. Kivéve Lajos, csak neki megint beblokkolt az agya,ahogy néha szokott.S.Agüero írta:Igen, csak a többiek mondjuk nem sétálgattak, mint ő. Nem az a baj, hogy nem ment ma neki, hanem az, hogy én például nem is igazán láttam rajta, hogy megszakadna.
recrea!
itt már írtam is a különbséget. Viszont Lajos meg kihagyta a kihagyhatatlant is, az is Messi hiábja?
Neymar meg azon kívül hogy csinált két tényleg szép megindulást, szintén nem sokat tett hozzá. Főleg hogy a megindulásai abban fejeződnek be,hogy összeesik a fáradtságtól, mert belefárad egy ilyen szólóba, és ereje nincs már egy hasznos,normális passzra.
Amúgy ha figyelmesen olvasnátok, láthatnátok,hogy nem Messi teljesítményét vitatom, az egy kalap ürülék volt, láttam én is. Csak azzal nem értek egyet hogy állandóan ő van szidva, holott marhára nem csak rajta múlott, plusz a másik kettő se vitte túlzásba ma.
Én senkin nem láttam,hogy ma megszakadna. Kivéve Lajos, csak neki megint beblokkolt az agya,ahogy néha szokott.S.Agüero írta:Igen, csak a többiek mondjuk nem sétálgattak, mint ő. Nem az a baj, hogy nem ment ma neki, hanem az, hogy én például nem is igazán láttam rajta, hogy megszakadna.
S.Agüero írta:Forgasd ki a szavait.Én is ezen gondolkoztam, szerintem túl kéne már rajta adni,csak árt.
Munir/Sandro megoldja.
Kétség kívül minősíthetetlen volt ma.
Meg úgy mostanában nem úgy pörög, mint pár hónapja.
Reméljük, visszatalál a tavaszi formájára.
Forgasd ki a szavait.Én is ezen gondolkoztam, szerintem túl kéne már rajta adni,csak árt.
Munir/Sandro megoldja.
Én is ezen gondolkoztam, szerintem túl kéne már rajta adni,csak árt.recrea írta:El kell ismerni, h az utolsó hónapban sokkal jobban játszottunk nélküle, mint jelenleg vele.Kovbal88 írta:Szépen átsétálta a 90 percet! Legalább volt egy kapufája.
A mai teljesítménye a Martino edzősködése alatti hányadék f.s teljesítményt idézte. Nulla akarat, nulla játék. Következő meccset a padon kellene kezdje, nem csak nevelő célzattal, de a formája sem igazolja a kezdő tagságát.Kovbal88 írta:Szépen átsétálta a 90 percet! Legalább volt egy kapufája.
El kell ismerni, h az utolsó hónapban sokkal jobban játszottunk nélküle, mint jelenleg vele.Kovbal88 írta:Szépen átsétálta a 90 percet! Legalább volt egy kapufája.
Felvállalom, én vagyok a gyökér.MichaaBee írta:Kösz, Árpi.![]()
Amúgy az eredeti neve a játéknak valójában a soccer, az Association Football-ból lett lerövidítve. A rugby futballtól megkülönböztetendő nevezték így, ebből lett a rugger, az associationből pedig a soccer (nyilván nem akarták az első három betűvel rövidíteni ezt is). Aztán amikor az amerikaiak meg az ausztrálok (ahol football alatt a saját sportjukat értették) elkezdték soccernek nevezni, akkor az angolokban megszólalt a felsőbbrendűségi érzés és simán football-nak hívták és így vette át a többi nyelv is.
Illetve eredetileg a football minden olyan labdajátékot jelentett Angliában, amit lábon játszottak, az Oxfordban is így szerepel a mai napig.
Csak hogy ne legyek már gyökér.
Kösz, Árpi.Rinku írta:Látom szőnyegesék is megcsinálták a maguk kirakatrendezvényét. Nem éri meg kerozint égetni ilyenekért.westerngom írta:http://barcanoticias.blog.hu/2015/12/27 ... ore8201748
tudunk erről valami konkrétabbat??, pl. mikor lesz pontosan?, nem láttam egy sport csatorna műsorán sem.![]()
Remélem, nem kérdés, hogy Leo hozza "haza"!
Amúgy nem tudom, hogy egy "Soccer" jelzővel mit akarnak, aki alapból így hívja a focit, az egy gyökér.
Rinku írta:Látom szőnyegesék is megcsinálták a maguk kirakatrendezvényét. Nem éri meg kerozint égetni ilyenekért.westerngom írta:http://barcanoticias.blog.hu/2015/12/27 ... ore8201748
tudunk erről valami konkrétabbat??, pl. mikor lesz pontosan?, nem láttam egy sport csatorna műsorán sem.![]()
Remélem, nem kérdés, hogy Leo hozza "haza"!
Amúgy nem tudom, hogy egy "Soccer" jelzővel mit akarnak, aki alapból így hívja a focit, az egy gyökér.