Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nyugi én sem akarom eladni, csak arra akartam utalni, hogy ma mennyit számít a marketing egy játékos igazolásnálTripleH írta:Adja el a jó fene, ilyen képességű játékost akit szinte bármilyen posztra belehet rakni nem találnánk mégegyet. Pedig 1-2 éve egy zacskó szotyira elcseréltem volna.
Adja el a jó fene, ilyen képességű játékost akit szinte bármilyen posztra belehet rakni nem találnánk mégegyet. Pedig 1-2 éve egy zacskó szotyira elcseréltem volna.defender3 írta:Már csak egy jó marketinges csapat kellene mögéje és máris ott lenne egy újabb 100 milliós igazolás lehetősége.
Esküszöm nekem is eszembe jutott h a szezon végére játékos-edző lesz.Leon írta:Szerintem a szezon végére lesz olyan meccs is ahol nem L.E. hanem majd ő lesz az edző a kispadon!
Akartam mondani, hogy a kövi meccsen a kapuban fog játszani Ennek a gyereknek teljesen mindegy a posztMessiNeymarSuarez írta: Lesz még belőle Bravo-Ter Stegen vetélytárs
Lesz még belőle Bravo-Ter Stegen vetélytársLeon írta:Szerintem a szezon végére lesz olyan meccs is ahol nem L.E. hanem majd ő lesz az edző a kispadon!
Az Arda ki fogja szorítani Iniestát az kifejthetnédSamper írta: Úgy látom, Arda ki fogja szorítani Iniestat, Verma Mascheranot, úyhogy SR elsősorban Rakiticcel versenyezhet. Meg persze meggyógyul Rafinha is.
Úgy látom, Arda ki fogja szorítani Iniestat, Verma Mascheranot, úyhogy SR elsősorban Rakiticcel versenyezhet. Meg persze meggyógyul Rafinha is.Alfa írta:Kezdenek elfogyni rá a jelzők. Elképesztő , hogy akárhova rakja Lucho mindenhol kiváló teljesítményt nyújt volt már tkp,vkp,jhv, támadó ( igaz ott annyira nem volt jó) . Ma is brutálisan jól játszott . Nagyon sokat szerelt a passzai szinte mindig tökéletesek voltak plusz amikor néha cselezett azok is bejöttek. Az egyedüli gond most már csak az , hogy szívem szerint az összes középpályást játszatnám mert mindegyik megérdemelné , de sajnos ezt nem lehet . Ini és Busi kimozdíthatatlan Arda, Rakitic és Robi fog harcolni azért az kezdőhelyért. Remélem Robi lesz a befutó és újra összeáll egy sajátnevelésű középpálya .
Csak így tovább kis Maestro .
Igazad van, nevekre jó névsor, és ahogy ismerem VdB-t, ő is erre fog inkább hagyatkozni.Nero. írta:Azért a válogatott középpályája még mindig baromi erős. Iniesta, Busquets, Thiago, Fabregas, Isco, Mata, Cazorla stb. Ilyen nevek mellé nagyon nehéz odaférni.
Remélem Busquets posztját sajátítja el a legjobban. Már most elég jól megy neki, de kulcsfontoságú lenne ha két nagyon komoly VKP-nk lenne.
Mondjuk Cucuban is többet láttam, aztán mi lett belőle...mondjuk neki szétment a térde azt is tegyük hozzá. És valóban hazugság volt, hiszen előzőleg és most is írtam. Ez a Nincs Igazság klasszikus paradoxon esetéhez hasonlónzxtpo írta:Ez a mondat hazugság!Bob_Marley írta:Én ebbe a topikba már nem írok, csak ámulok és bámulok.
Te voltál az aki akkor is támogatta amikor mindenki szidta, és elküldte volna, úgyhogy meghálálta a türelmedet.
De akkor Alvesnek a 2-essel is kell nyernie egy BL-t, hogy meg ne törje a hagyományt.Alfa írta: Jól van na legyen hajlok én a kompromisszumokra. Megengedem , hogy Alves még 6-osban is Bl-t nyerjen idén , de utána a távozó Douglas 2-esét megkapja , Robi pedig a megérdemelt 6-osát .Remélem így megfelel .
Ez a mondat hazugság!Bob_Marley írta:Én ebbe a topikba már nem írok, csak ámulok és bámulok.
Jól van na legyen hajlok én a kompromisszumokra. Megengedem , hogy Alves még 6-osban is Bl-t nyerjen idén , de utána a távozó Douglas 2-esét megkapja , Robi pedig a megérdemelt 6-osát .Remélem így megfelel .nzxtpo írta: Az elejét nagyon adom, a végéhez pedig annyit, hogy nyerjen a 6-osban is egy BL-t, mint ahogy eddig minden mezszámával nyert, és utána tőlem azt csinál amit akar.
Emellett neki volt a legtöbb labdaérintése, a legtöbb passza (78), Vermaelen után (97,4!) ő passzolt a legpontosabban (92,3), ráadásul a legtöbb kulcspasszt is ő osztotta ki.noname írta:Az összes a csapatban: 13.palesz77 írta: 7 tackles (out of 7)
Tehát a teljes szerelések 54%-át a csapatból ő hajtotta végre.