Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kovacic már mindenhol játszott az Interben és igazán nem tudott kiemelkedni sőt, padra is szorult már. Én egyáltalán nem sajnálom, hogy elment, mert sok pénz kapott érte az Inter és abból a pénzből jött Perisic, Telles, Melo, Ljajic stb. És már szinte csak nagyapáink emlékeznek arra mikor állt ilyen jól az Inter.rhuni írta:Kovacic komolyan le van nézve azért, persze nem mondom hogy berobbant, de idén kb. Carvajal mellett ő az egyetlen aki a belét is kiteszi a pályán. Képességei pedig megvannak szerintem, a rutin, a magabiztosság még hiányzik. Kroos és Isco amíg rá voltak feszülve az edzőkérdésre a horvát szépen tette a dolgát, ezért is lenne minden meccsen kezdő nálam, na meg mert elfogult vagyok.
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb.![]()
Amúgy még a horvát válogatottban is érdekes amit a jelenlegi edző nyomat, a top szintű kp-sok mellett megy az ívelgetés, a legnagyobb erősségüket egyszerűen nem használják.
Két különböző stílus, Kovacic az Interbe egyszerűen nem volt kompatibilis.Kovacicban egyetértek, mert az a csávó semmit nem fejlődött az Interben. És baromi jó is volt hogy eladták. Ljajic sokkal jobb.![]()
Asensioról jókat lehetett olvasni, Vallejo utánpótlás válogatott focista. Lucast ismerjük.visca el barca írta:igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünkBob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
igen, ezekkel a játékosokkal valószínűleg felveszik majd a versenyt velünkBob_Marley írta:Én sem gondolom, hogy erre ne lettek volna felkészülve, kölcsönben van Lucas, Vallejo, Asensio és vannak még fiatal játékosaik. Casemiro, Kovacic stb.
Mondjuk ha Pogbat megveszik akkor olyat szakíthat a Juve, hogy csak na. Minden klub óriási hendikeppel fog tudni tárgyalni. Nyilvánvaló, hogy most bármennyit lehet mondani, ha a RM vagy Tico kényszerhelyzetben van és igazolni akar akkor kifizetik.noname írta:Szurkolok amúgy Pereznek h vigye el gyorsan Pogbát és Hazardot, a jelenkor két legtúlsztároltabb játékosát.![]()
Legalább a Juve is kapna annyi pénzt, hogy a következő 2-3 évben hasonlóan könnyűszerrel kiüssék a Realt a BL-ből.
Az,hogy sok embert rajtakapnak adócsaláson,az nem azt jelenti,hogy a többi nem csal.Piquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Ezek a csapatok tudják, hogy úgysem tudnak sztárokat kinevelni, szóval szerintem tojnak az utánpótlásra, inkább milliókért igazolnak a nagybaPiquenbauer írta: Egyébként ezt leszámítva azért érdekelne, hogy csak spanyolban vétenek a fiatalkorúak leigazolása terén? Pl egy City, MU, Chelsea vagy Arsenal mindent jól csinál?
Az a poén h mindkét szülő állást kell kapjon, hogy legális legyen.palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.
Az mondjuk szintén vicc, hogy Zidane fia az egyik oka az eltiltásnak. Az öreg nem dönthetett úgy, hogy elmegy Madridba anélkül, hogy állást kapna, és ott oktattatja a fiait, ahol elég szép karriert befutott? Javítsatok ha valamit rosszul tudok, de számomra ez azért röhejes.
Én azt is kétlem, h ilyenkor nem súgnak nekik, h "gond lesz gyerekek, meg fognak titeket büntetni". Nem hiszem, h egyszer csak megy a fax, h el vagytok tiltva....várjunk csak, lehet ez volt a gond....megint a fránya faxgép.palesz77 írta:Hát meg könyörgöm, a mi eltiltásunk óta szó van róla, az, hogy a homokba dugják a fejüket, még ne mentség.. Bőven fel tudtak - volna? - készülni, ha akartak. Nem a semmiből jött ez omst, pár hónapja is újra felröppent már a hír.
Mi meg tudtuk, mert az az eltiltás akkor volt bejelentve, amikor nem volt átigazolásszezon. A Real viszont most igazolhat 2 hétig, tehát nincs mire hivatkozni.Kovbal88 írta:Nem tudják még megoldani úgy, hogy beadnak különböző fellebezéseket jobbra-balra aztán, valahogy kijátszani az időt, hogy míg azokat elbírálják még gyorsan előtte nyáron meglépik, amit meg kell lépni?
Valahogy nekem így nagyon simának tűnik az ügy. Azért az ilyen döntések ki szoktak szépen szivárogni előre és lehet intézkedni.
Azért nem hiszem, hogy akkora problémájuk lenne. Cr játékát nem fogja befolyásolni egy év. Úgyis folyamatosan kezdene, a teljesítménye az más lapra tartozik. Ramos 29 éves, messze áll még attól kiöregedjen középső védőként. Modric aki kicsit idősebb, de ő se annyira vészes, mellette viszont a legjobb korban lévő/fiatal középpályások vannak. Kroos, Isco, Kovacic, Casemiro, James mellé egy 31/32 éves Modric nem okozhat olyan nagy problémát. Pepe aki már idősebb, de csereként még 2 évig ő is tökéletes.noname írta:
Istenem, de megérdemlik. Nekik sztem nagyon betesz ez majd. Kulcsposztokon fognak kiöregedni szép lassan a játékosaik: Ramos, Pepe, Modric, Ronaldo, mind felett lesznek, mire lejár a transzferban.![]()
No igen, a kezdeti ordenáré nagy röhögésem mostanra lecsillapodott, és tényleg, gáz lenne, ha még jól is jönnének ki ebből. Azt szeretem én is, amikor ronggyá vásárolják magukat, mert soha nem érnek vele semmit. Hm, na majd meglátjuk, de ezt tényleg nem árt fejben tartani, Zidane-nak lehet neve a tekintélyre. Mi akkor járnánk egyedül jól az egésszel, ha Ronaldo és Zidane nem bírná egymást, egy ilyen hírre most jobban várok...csababarca írta:Amúgy vicc ez az egész, a mi esetünkben sem értettem egyet, így most sem tudok.
Egyébként meg a hasznukra is válhat, legalább összeszokik jobban a banda, nem lesz megint építgetés, persze nehéz az orruknál távolabb nézni, azonnal kell Pogba,Ázárd,Gündogan, Deheá, anyámkínja.
Feast4 írta:Bemásolom a facebook bejegyzésem erről: