Na, kis tippjáték..

Találjátok ki, melyik képen melyik szezonból voltak meccsei. A 4-ből 2 képen idén tolta - a többség szerint jól -, a másik 2 meccse után pedig "be volt találva".
1 -
2 -
3 -
4
Nem bántani akarok ezzel senkit, meg nyilván egy ilyen nem mutatja pontosan, hogy mit is rakott le a pályán.. Csak nekem komolyan tök fura, hogy olyan szinten megváltozott a megítélése, hogy olyat még nem is láttam kb. Ami tavaly alibi meccs volt, az idén kiegyensúlyozott és megbízható lett.. Régebben fel volt hozva, hogy csak a biztosra megy, az elmúlt 3 hónapban volt talán 1-2 kiugratása, de efelett átsiklik szinte mindenki. Kicsit érdekes nekem ez, de hát ilyenek a drukkerek..
Mindenesetre bajom nincs vele, de én továbbra sem érzem úgy, hogy ő meg fog ragadni valaha nálunk a kezdőben - a középpályán legalábbis. Nyilván ezt úgy értendő, hogy ha ezt a teljesítményt hozza majd, és nem fejlődik tovább. Ha
ilyen lasztikat fog szórni 1-2 meccsenként - komoly párharcok során is -, akkor még akár lehet is belőle meghatározó játékos, mert amúgy nagyjából rendben van a srác, de a megbízhatósága ellenére támadásban nem mutatkozik meg annyira a zsenije.. Most is 1 olyan passza volt, ami veszélyt teremtett, azt is a jobbhátvéd helyéről adta be - oda mondjuk tökéletes lenne szerintem, de ezt már megbeszéltük párszor itt. Én meg azért bízok benne, hogy mostantól nem lesz elég a jó mezőnymunka egy középpályásnak nálunk ahhoz, hogy évekig a kezdőben ragadjon..