2016.01.24. 08:07:58
a tegnapi pont az a meccs sztem, ahol nem őt kéne elővenni. Vermaelen -1 ember volt, Adrianonak sztem nem volt szabályos szerelése és Vidal oldaláról is rendszeresen jöttek be a labdák az első félidőben (és akkor arról még szó sem esett, hogy a középpályás védekezés rég volt ennyire hatástalan úgy összességében is, Busquets sztem még nem játszott ennyire rosszul idén). Mascherano sem játszott hiba nélkül, de ahogy Farkas N is mondta, folyamatosan a többiek hülyeségeit kellett korrigálni, és ebben viszonylag jól teljesített még akkor is, ha jöttek hibák tőle is.
ebben a kiírásban nem hiszem, hogy olyan nagyon látványosan előrébb lennénk a Verma/Matyi/Bartra trió bármelyikével Masche helyén, mindegyikük tud annyira vakon lenni, mint Javier néha, sőt, amit tegnap pl. Vermaelen csinált, az másodosztályú teljesítmény volt, de bőven elő lehetne szedni Matyi vagy Bartra zavarba jövéseit is a szezonban. felőlem játszhat más a helyén, Bartra vagy akárki, mert valójában tényleg lehet arra hivatkozni, hogy hibázik az argentin, csak a többiek is fognak a helyén legalább annyit, de inkább többet az eddigi tapasztalatok alapján.
ebben a szezonban még Maschareno lesz fixen Pique mellett én azt gondolom, és ez nem is tragédia. ettől függetlenül a a következő kiírásban már nagyon érne egy belső védő igazolás a kezdőbe Pique mellé, mert tény, hogy Masche is öregszik, lassul és egyre többet hibázik. a minőségi pótlását viszont nem fogjuk megoldani a mostani emberekkel, sztem ez is tuti.