Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Emlékszem arra a 2014 áprilisi kupadöntőre, mennyire örültünk és mennyire nagy "megmentő" volt az a tény hogy a sérült Bartrát valahogy sikerült összerakni a döntőre, olyan szinten lehalt volt a csapat főleg védő poszton.recrea írta:Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.
Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk
A keretük átlagéletkora nagyon alacsony, és ez döntő lesz egy-egy kiélezett helyzetben. Tény, hogy nem lesz könnyű menet, de mindenképpen tovább kellene menni, bárkit is kaptunk volna, bár itt már nincs kötelező győzelem, de talán ők a legkönnyebbek a 3 közül, az idei forma alapján.Bob_Marley írta:Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
Valenciát kaptuk a kupában!
Persze nem lehetetlen még feljönniük, de jelenleg eléggé le vannak maradva az EU kupa helyektől, így a kupában biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és azért vannak olyan játékosaik akikre bizony figyelni kell. Én annyira nem örülök nekik, mert csalóka ahol vannak és bármi van Valenciában nagyon kellemetlen játszani. Nyilván esélyesebbek vagyunk, de nagyon oda kell figyelni, mert ez kemény párharc lesz érzésem szerint.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
Valenciát kaptuk a kupában!
A Celta elég szépen megvágott minket a bajnokságban, tavaly se ment nekünk annyira ellenük. A Sevilla is veszélyes, viszont ez a Neville-féle Valencia nem okozhat gondot szerintem. Bár az elöző kettőn is illene túllépni.S.Agüero írta:Celta, Valencia vagy Sevilla jön a 4 között. Körülbelül ebben a sorrendben is örülnék nekik a legjobban.
Nem voltak tartalékosak, de nem is lettek lefocizva. Egyszerűen folyamatosan futottak az eredmény után, belementek egy adok-kapokba és ők jöttek ki rosszabbul. Hátul pedig elég rosszul álltak.recrea írta:Atleticot nézte valaki? Tartalékosak voltak vagy "csak" le lettek focizva? Calderonba ritkán rúgnak hámat.
Letámadással nem tudtunk mit kezdeni. Ehhez hozzátartozik, hogy középpályánk sem volt, Mascherano gyakorlatilag az 5. hátvédünk volt, Rakitic meg Robi futottak a labda után, mint az őrültek.visca el barca írta: a miénk érdekes meccs volt, az első 20 percben mintha a malaga elleni meccs ismétlését néztem volna. én nem tudom, hogy belealudtunk, vagy ennyire nem bírjuk el a pressinget, de 7végén a matrac ellen ez nem fog beleférni..
tartalékosak nem voltak, szóval sanszos h le lettek focizva.recrea írta:Atleticot nézte valaki? Tartalékosak voltak vagy "csak" le lettek focizva? Calderonba ritkán rúgnak hámat.
Én meg a matracosok utolsó két meccsét érzem kevésnek ellenünk, szóval bármi lehet hétvégénnzxtpo írta: Ezt az utolsó két meccset én kevésnek érzem majd a matracosok ellen,
Három meccsre vagyunk Pep féle 28-as rekordtól.nzxtpo írta:Enyhén szólva ma sem pörögtünk max lángon, a meccs előtti babonámat elfelejtettem (pl. az idei x-ek előtt is, úgyhogy nem lehet véletlen!), így a gólnál meg is ijedtem, hogy most kiejtettem magunkat.
![]()
Ezt az utolsó két meccset én kevésnek érzem majd a matracosok ellen, de a lényeg, hogy meg van a továbbjutás, kíváncsian várom a sorsolást.
Barcelona didn't lose any of their last 25 games.![]()
Reálisan nézve, minden sorozat megszakad egyszer, reméljük nem döntő pillanatban lesz, hanem egy tétnélküli meccsen majd.