Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Arda lesz használva a támadó szekcióban is, SR pedig kb. mindenhol, így annyi plusz játékpercre tesznek szert az Ini-Rakitic duóval szemben, hogy sértődés nélkül tudnak meglenni egymás mellett. Viszont így én Rafinha helyét nem látom igazán, illetve Halilovic és Denis Suarez visszahozatala is feleslegesnek tűnik, bár ha jövőre Halilovic még egy szezont lenyom, egy erősebb csapatban, akkor addig annyi minden változhat, hogy nem is érdemes arról beszélni.Bob_Marley írta:Pedig sokkal nagyobb esély van Iniesta kiszorítására mint Rakitic kiszorítására szerintem is. Xav i is volt csk mégis remekül jött a padról beszállok gondolat. Iniesta esetében is eljön ez az idő, lehet nem konkrétan idén, de jövőre már elég sanszosan. Jegelni is kell, hogy a fontos pillanatokra friss legyen. Rakitic futómennyiségét és melóját pedig akármennyire lelkes is és 120%-ot bele is ad, de pótolni nem tudja Iniesta. Így Arda ha valaki helyére belép az nálam is iniesta lenne. De nem hiszem, hogy idén még nagyon felfordulna a "hierarchia". Iniesta-Rakitic-Busquets trió a legerősebb. Rotálni és pihentetni pedig lehet Ardaval, Robertoval.
Igen, ez engem is érdekelne! Inkább Rakiticnek kéne tartania attól hogy kiszorul! Ráadásul Ini a cskpalesz77 írta:Erre valami indoklás esetleg?Samper írta:Úgy látom, Arda ki fogja szorítani Iniestat,Kihagy egy meccset, és el is lett felejtve, hogy mit produkált eddig? Turan rendkívül jól játszott tegnap, ahogy írta is noname, a tavalyi Init ki is tudta volna szorítani, de azért az idei Andréstől elmarad a török, még ha sokat gürizik is. Ha visszaesik mondjuk akkor persze, kiszoríthatja, de addig esélytelen, eszméletlenül sokat ad idén támadásba Ini - plusz a védekezése is rengeteget fejlődött Lucho alatt, úgyhogy az se érv, hogy Turan többet védekezik.
Erre valami indoklás esetleg?Samper írta:Úgy látom, Arda ki fogja szorítani Iniestat,
Messi góljai és gólpasszai mellett is úgy vélem ő volt a MOM. Több gól és helyzet is tőle indult, mindenhol ott volt, azok a cselei meg... Szenzációs, hogy még mindig miket tud csinálni. Azt se tudta sokszor az ellenfél melyik bolygón van.noname írta:Iniesta megint átment God Mode-ba erre a meccsre.
Elég sokat elmond a taplókról h még Iniestát is sikerült felidegesíteni. Nem gondoltam h Ini fizikailag képes arra h ideges egyen.
Egyszer mérgelte fel CR, összeugatott vele, mikor bevédte Guardiolát, más nem nagyon rémlik.noname írta:Iniesta megint átment God Mode-ba erre a meccsre.
Elég sokat elmond a taplókról h még Iniestát is sikerült felidegesíteni. Nem gondoltam h Ini fizikailag képes arra h ideges egyen.
Pótszilveszter, meg ilyenek?Samper írta:A középpálya nem meghatározó része LE csapatának. Ha jól játszanak, akkor sincs közöttük senki, aki meg tudná határozni a csapat játékát, vagy ha csereként jön be, a játék képét.
Bullshit generátor 2016, azért ne mond, h nem érezni a különbséget amikor Ini és Busi toppon vannak és forintos passzokkal operálnak előre játékban.Samper írta:A középpálya nem meghatározó része LE csapatának. Ha jól játszanak, akkor sincs közöttük senki, aki meg tudná határozni a csapat játékát, vagy ha csereként jön be, a játék képét.
palesz77 írta:Na vajon ki lehet a tettes..?MQuCsabi írta:"Ez egy kicsit fiatalosabb így" .... Hiú a kis latolÉrdekes rajta látni ezt a haj'koronát' , de vagány nagyon.
Na vajon ki lehet a tettes..?MQuCsabi írta:"Ez egy kicsit fiatalosabb így" .... Hiú a kis latolÉrdekes rajta látni ezt a haj'koronát' , de vagány nagyon.