Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Mindkét mondatoddal egyet értek.kanty írta:Ronaldo második gólja azért nem volt csúnya.
Madridi derbire majd kíváncsi leszek.
Egész futballtörténelmet meg "saját közvélemény kutatást" belevenni érdekes. szerintem.noname írta:Mert az Espanyol a legundorítóbb csapat a foci történelmében. Kicsinyes, irigy, hisztis gyengeelméjűek gyülekezete a vezetőség szintjén, akik ehhez megfelelő játékosokat és edzőket alkalmaznak. Ha megkérdezed az átlag Espanyol szurkolót vagy játékost és őszintén válaszolnak, meggyőződésem h inkább kiesnének az első osztályból, csakhogy mi ne legyünk közbe bajnokok. Vannak ritka alkalmak, amikor egy épeszű edző kissé helyrerakja a fejeket: Pochettino alatt még nem is játszottak csúnyán. Még ellenünk is normális emberek módjára álltak ki. De most megtalálták az ideális edzőt, aki pont akkora tapló, mint amilyen a szurkolótáboruk. Az Espanyol a megfelelője azoknak a feketékben, akik ha azt mondod h szereted a Blackjacket, beperelnek rasszizmusért.
Az igazság az h idén nagyon betelt a pohár az Espanyollal. Eddig valamelyest tiszteltem azt, hogy kis költségvetés mellett stabil csapatot építenek, Pochettino alatt egész szimpatikusak voltak, de most. Megmondom őszintén, nagyon örülnék, ha kiesnének a francba és többé sose látnánk a színüket se, szerencsére az esély is megvan rá, hiszen az ellenünk lejátszott meccs óta a középmezőnyből sikerült a kiesőzóna közvetlen közeléig tornászniuk magukat. Így tovább!!
Bőven a fújható kategória volt, szerintem.Feast4 írta:Nem láttam Penaldo 11-ese 11-es volt?
már négynél járnak szóval az öt garantálható! Viszont Ronaldo-t nem nagyon ölelgetik a többiek a góljai után. Isco megy oda hozzá, meg Marcelo meg Benzema talán, de a Real Madrid valahogy nem mászik rá! ÉrdekesNero. írta:Várható volt, nembaj a Betis elleni X így is elég szép bónusz volt, ha még rúgnak ötöt akkor is "csak" 3 pontot ér a mai.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy nyáron mindenképpen tudnak igazolni, valahol amúgy így igazságos. Most nyáron bevásárolnak, utána meg jöhet az eltiltás.palesz77 írta:Nem decemberben volt ítélet nálunk? Aztán májusban kezdődött az ügy kb. Szóval simán benne van, hogy kihúzzák legalább nyár elejéig, és akkor gyorsan bevásárolnak. Max akkor nem, ha azért fog most gyorsabban zajlani minden, mert van már erre precedens..noname írta: Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott.
Nem decemberben volt ítélet nálunk? Aztán májusban kezdődött az ügy kb. Szóval simán benne van, hogy kihúzzák legalább nyár elejéig, és akkor gyorsan bevásárolnak. Max akkor nem, ha azért fog most gyorsabban zajlani minden, mert van már erre precedens..noname írta: Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott.
Dehogyisnem.Normandia írta:Mi is fellebbeztünk, de ettől még nem igazolhattunk. Nem értem már az egészet.franklin írta:http://www.hatharom.com/2016/01/30/megi ... =eurobarca
Mi is fellebbeztünk, de ettől még nem igazolhattunk. Nem értem már az egészet.franklin írta:http://www.hatharom.com/2016/01/30/megi ... =eurobarca
A valaha volt legnagyobb rivalizálás két futballista (talán sportoló) közt.Bob_Marley írta:Ma Messi góllal:
Lionel Messi & Cristiano Ronaldo have scored 1000 career goals between them!
https://pbs.twimg.com/media/CZ-nV-4WcAIdxH3.jpg
Elég durva ez a két pali.