Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na de te legalább letod irni normálisan a véleményed,ellentétbe ezzel a ...Lujo írta:
Nem szép, amit írt a srác, egy baromság, de abban igaza van, hogy nem baj, hogy nem nálunk játszik már. Én személy szerint csípem Romant, de Ronnie klasszisokkal jobb játékos nála. Ha választani kellene kettejük közül 10-ből 10-szer a brazilt választanám.
Nem szép, amit írt a srác, egy baromság, de abban igaza van, hogy nem baj, hogy nem nálunk játszik már. Én személy szerint csípem Romant, de Ronnie klasszisokkal jobb játékos nála. Ha választani kellene kettejük közül 10-ből 10-szer a brazilt választanám.antiimperialista írta:Szerintem hagyd rá. Elég baj lehet neki, hogy nem ért a focihoz, és a stílusával is komoly bajok vannak...Enrique21 írta:Undoritó amit irtál nem gondolod öregZodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!![]()
Ha modi lennék simán törölném a hsz-edet![]()
Te szégyen...
VIVA RIQUELME
Szerintem hagyd rá. Elég baj lehet neki, hogy nem ért a focihoz, és a stílusával is komoly bajok vannak...Enrique21 írta:Undoritó amit irtál nem gondolod öregZodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!![]()
Ha modi lennék simán törölném a hsz-edet![]()
Te szégyen...
VIVA RIQUELME
Undoritó amit irtál nem gondolod öregZodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!
Tudod mi a szégyen, TE!!!!! Ilyen helyzetben ember legyen a talpán, aki berúgja!!! Nem azt mondom, hogy jól játszott Riquelme de azért azt el kell ismerni a Villareal neki köszönheti, hogy idáig eljutott!!! Hajrá Barca!!!!Zodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!
ejnye-ejnye hát szabad ilyet mondani???Zodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!
EGyrész ilyet nm mondunk a világ egyik legjobbjáról, másrészt, te tuti jobba lőtted volna.Zodiac írta:Szégyen ez a Riquelme!Lőjje fejbe magát!Még jó hogy nem nálunk hibázott egy hasonló sorsdöntő helyzetben!
Forca Barca!!!!!!!!!!!!!
Ez semmit nem fog befolyásolni szvsz...Mihu írta:Ez nem biztos hogy jót tesz az Henry üzletnek hogy ez az idegbeteg beszaladt a pályára és rá akarta adni a Barca mezt.