Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Elsőt arra írtam, hogy valóban jó ma, de én azért sajnálnám ha elmenne, mondjuk hozzáteszem ide jöhetne, csak hát hova.recrea írta:
Sztem Mikel jobban játszik ma, kivéve a hülye szabálytalanságot.
Nem leszek ezzel nepszeru, de Matuidi szerintem nem akkora kiraly.. Rengeteg tamadas akad meg azon, hogy nem tudja eleg gyorsan a lasztit normalisan maga ele tenni, vagy gyorsan tovabbtenni. Bob irtad meg regen, hogy o akar potolhatna Busit, hat nem tudom.. Nem lennenek tul porgos labdakihozatalok.csababarca írta:Nah nézzük azt a Verratti-Matuidi kp-t
Mikel eljátszik itt magában, a végén még mesternégyes lesz belőle...mindkét iránybaNero. írta:Mikelnek eddig 240 meccsen volt egy gólja a Chelseaben, most félidő alatt vág egy duplát a BL-ben.
Ettől még így van, amit írtam, vagy pont ezért.Bob_Marley írta:Na így már oké Mikel.
A gyenge idényét leszámítva a Chelsea egyik legjobbja ma, s iszonyat ügyes kis focista.recrea írta:Ha szeretne focista lenni, Hazard azonnal keres magának egy csapatot.
A gyenge idényét leszámítva a Chelsea egyik legjobbja ma, s iszonyat ügyes kis focista.recrea írta:Ha szeretne focista lenni, Hazard azonnal keres magának egy csapatot.
Mikel 2 kapura játszik, vagy valami beépített ügynök, hogy ne legyenek góltalanok a meccsek?Bob_Marley írta:Pato befejeli, oh wait nincs kondija.
Meg is érdemli Mikel hogy bepattant róla, ilyen idióta szabálytalanságot....
Akkor nem csak én hallottam így...csababarca írta:Gundi képben van, már Iniestát vizionálta a pályára a második percben.
Nah nézzük azt a Verratti-Matuidi kp-t
Csak mert francia ezért 51%-ba én is inkább velük vagyok, de az lenne a legjobb ha kizárnák őket.visca el barca írta:megint túltoltad a buszon az italozástpalesz77 írta:Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal.![]()
Auirer gyökér volt, hiányozni is fog sztem ma.palesz77 írta:Koszontem mindegyikotoknek!
Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal. Nagyon remelem, hogy megint tovabbverekedik magukat valahogy a Chelsean.
megint túltoltad a buszon az italozástpalesz77 írta:Ma amugy egyertelmuen hajra PSG! Az egyik legszebben jatszo csapat europaban, tele szamomra szimpatikus jatekossal.
Valaki(k) megint lehet, hogy nagyon simán lesz elödöntős.visca el barca írta:ma még benfica zenit, holnap meg gent-wolfsburgpalesz77 írta:Ez most nagyon amator kerdes lesz, de buszon ulve nem akarok a neten kutakodni. Ma es holnap milyen parositasok lesznek? PSG-Chelsea ma lesz nem? Roma-Real meg holnap. Es ennyi csak?