Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TripleH írta:Ezt úgy hívják, hogy paranoia.Messias2 írta: Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
Amit mutattunk abba nem is lehetett nagyon elfáradni!Kash írta:Csak én nem figyeltem fel rá, vagy Enrique tényleg nem cserélt egész meccs alatt?
Furcsa, hogy senki nem említette ezt meg itt sem máshol, de én sem vettem észre, hogy cserélt volna, így visszagondolva meg tényleg nem cserélt...Akkor viszont durva, hogy kb stabilan letudtuk hozni a mérkőzést, és a fáradság sem nagyon látszott senkin.
Nem mindegy, hogy mit csinál odaát? Nem a megfelelő stílusban nyilvánítasz véleményt és osztod az észt másoknak, az a dolga, hogy rendet rakjon itt...Ha Palesz valójában egy Real drukker lenne akkor sem zavarna, messze a legkorrektebb.PÜ-re nem pazarlom az energiámat! Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ezen az oldalon olyanok kapcsolgatnak ki-be, akik inkább máshol érzik jól magukat...
Egyébként bezárt odaát, hogy mindketten ideszédültetek, vagy ide titokba leskelődtök?
Szerk.: remélem jó tanuló vagy és most a személyes sérelmek miatt tiltani fogsz...
Ezen a szinten nem lehet lehozni úgy meccset már egy BL-ben, hogy az ellenfélnek ne legyen ziccere. Hazai pályán pedig volt 2 darab igazi ziccerük kb. Míg nekünk azért jóval több.TripleH írta:
Azért az is kellett, hogy amit nem éppen Stegen védett bámulatosan, azt a lehető legrosszabb módon sikerüljön ellőni.De am nem tudom mit csinál velük Lucho félidőben, de ez már nagyon sokadik ilyen a szezonban.
PÜ-re nem pazarlom az energiámat! Én csak arra akarok rávilágítani, hogy ezen az oldalon olyanok kapcsolgatnak ki-be, akik inkább máshol érzik jól magukat...palesz77 írta:Nyilván eltüntetem, mert ez nem ide való ez a stílus, és a személyeskedés ilyen formája.. Sose volt, nem is lesz soha - remélhetőleg.Tivornya írta:Ennek az észosztásnak elég gyerekes körítés az, ha épp a megregulázandónak a szavait tünteted el...szóval épp a levegőbe beszélsz
Nem mintha nem ugyan azt írnám le itt is, mint ott, de elfogadom ha ez zavar. Viszont ezt normális stílusban is lehet közölni. Na mindegy, részemről ennyit erről, PÜ-ben tőlem folytathatjuk ha akarod, de itt mostantól csak a meccsről.Tivornya írta:Ja igen! Pálesz te vagy a másik, aki inkább odaát forgolódik! Az aztán igazán baráti, hogy idejössz regulázni, bocs, hogy megzavartalak...
Azért az is kellett, hogy amit nem éppen Stegen védett bámulatosan, azt a lehető legrosszabb módon sikerüljön ellőni.Tromort77 írta: De, hogy érdemben is írjak a lényegről. Egész meccsen olyan érzésem volt, hogy a totál minimumra törekedtek a srácok ami sokat elmond ennek a csapatnak az erejéről. Semmivel nem adtak ki többet mint ami szükséges volt és pont ebben látom a sikerességet és a kiegyensúlyozott teljesítményt. Tényleg olyan volt mint egy profi munka. Mentek, elvégezték és kész. Minden mástól mentesen. Hihetetlen kíméletlen ez a csapat. Olyan ereje és önbizalma van ennek a csapatnak, hogy az volt az érzésem ha gólt is kapunk, bármikor fel tudnánk állni. Egészen eképesztő ez a dominancia.
Nyilván eltüntetem, mert ez nem ide való ez a stílus, és a személyeskedés ilyen formája.. Sose volt, nem is lesz soha - remélhetőleg.Tivornya írta:Ennek az észosztásnak elég gyerekes körítés az, ha épp a megregulázandónak a szavait tünteted el...szóval épp a levegőbe beszélsz
Nem mintha nem ugyan azt írnám le itt is, mint ott, de elfogadom ha ez zavar. Viszont ezt normális stílusban is lehet közölni. Na mindegy, részemről ennyit erről, PÜ-ben tőlem folytathatjuk ha akarod, de itt mostantól csak a meccsről.Tivornya írta:Ja igen! Pálesz te vagy a másik, aki inkább odaát forgolódik! Az aztán igazán baráti, hogy idejössz regulázni, bocs, hogy megzavartalak...
Piqué egy tajparaszt tuskó. Mert szerinted amiket leművel az úgy szép és jó? Ne legyél már ennyire naív.ntibi67 írta: Írd már meg itt is amit a Madridom honlapon!Hogy szerinted Piqué egy tajparaszt tusko!
Írd már meg itt is amit a Madridom honlapon!Hogy szerinted Piqué egy tajparaszt tusko!TripleH írta:Ezt úgy hívják, hogy paranoia.Messias2 írta: Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
nem mondom h következetes volt, de nem voltak nagy hibái. Apróbb hibái meg ide-oda vegyesen. Én nem éreztem h nagyon tördelve lett volna a meccsBob_Marley írta:
Jó hát, te leírtad hogy jól vezette, én meg leírtam miért nem, szubjektív oldal van ebben csak. Én nem szeretem mikor agyon van tördelve a játék, a spori nem főszereplő kell legyen hanem sporttárs, aki a "szükséges rossz".Legyen küzdelem, legyen összecsúszás, legyen test-test elleni harc, nem papír emberek vannak, hogy le kell fújni mindent. De nem volt következetes ebben sem egyébként. Na mindegy, szerinted meg igen, hát ez van.
Hozzá kell tenni hogy az állandó fenéknyalás nem a normális.Tivornya írta:[
Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.
Jó hát, te leírtad hogy jól vezette, én meg leírtam miért nem, szubjektív oldal van ebben csak. Én nem szeretem mikor agyon van tördelve a játék, a spori nem főszereplő kell legyen hanem sporttárs, aki a "szükséges rossz".szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírná