Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na ezt nagyon adom.Meccsről meccsre egyre szétesettebb.A könnyebb meccseken mehetne Munir.visca el barca írta:neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.

Végülis helyes az állítás...Rayo Vallecano de MardidMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
ténylegMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni

Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
LE láthatólag nem ezzel a logikával működteti a csapatát - és eddig jól.Sok meccsel előre meg azért kár számolni, mert akármilyen banalitás fejre állíthat mindent.visca el barca írta:semlegesként biztos élvezetes meccs, de így, hogy a sevilla néha ment mint a mérgezett egér, azért volt izgulni való rendesen. neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.
a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni

Albanak két embere volt, fogta a belsőt az ment volna rövidre belépett elé és mikor átszállt felette akkor érzékelte hogy nincs mit tenni és megpróbál a vonalra belépni és menteni. Mögénk kerültek 4-2 elleni szitu volt. Nem mondom hogy makulátlan Alba, de őt venném elő legutoljára.mess2009 írta:nálam ma Matyi a legjobb, egy igen erős mindent bevállaló támadó foci ellen sokat tett, a három pontért. a gólért Vidal és Pique mellett inkább Albát hibáztatom, a helyén állt üresen a csávó, miközben ő kapust játszott.
néha olyan érzésem van, hogy könnyen zavarba hozhatóak vagyunk hátul, de ez nem igaz. volt talán három!! tiszta ziccerük a többit megfogtuk, ezuttal még a szögleteket is jól semlegesítették.
középen inkább át-át rohantak rajtunk, és persze a széleken is.
az MSN. ma nem volt elég hatékony, egy közepesen erős védelemmel szemben, és szinte milire azonos teljesítményt hoztak, sok jó és rossz döntéssel.
mindegy , van ilyen is. nem nagyon osztom a fáradtság elméleteket, ezek a srácok a pályán érzik jól magukat és van idejük beosztani az erejüket.

Remélem idejében jön, egy tét nélküli meccsen a pofon, nehogy egy fontos meccsen... mert ugye egyszer minden sorozat megszakad.MessiNeymarSuarez írta:2004 óta (!!) először nyerjük meg az összes februári meccsünket, bravo![]()
34 meccses veretlenség, ezzel beállitottuk a Spanyol rekordot

Teljesen egyetértek azzal, hogy az MSN-t pihentetni kéne. Legfőképpen Neymarra férne rá nagyon a pihi, mert az utóbbi meccseken elég komolyan visszaesett, főleg az őszi formájához képest, mondjuk ez valamilyen szinten várható volt Leo visszatérésével.palesz77 írta: Az MSN-t meg pihentetni kéne, Messi "szerencséje", hogy lesérült szezon közben hosszabb időre, sokkal frissebb fejben - bár ő se volt ma top. Munir januárban bebizonyította szerintem, hogy lehet rá is számítani, ehhez képest Suárezt nem lehet lehozni soha úgy tűnik.. Na mindegy, remélem a végén nem fázunk rá arra, hogy az MSN érinthetetlen lett.

Statisztikák alapján nagyon nehéz megítélni, mert borzasztóan kezdték a szezonjukat, de az utóbbi 10+ meccsük viszont brutál. A képet az árnyalja, hogy idegenben nagyon gyengusok, ezt remélem ki tudjuk használni.visca el barca írta:hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
(mikor ha nem most fognak nyerni)