Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmm??visca el barca írta:áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
Ártatlanság vélelme.visca el barca írta:mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét"
amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között![]()
na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Mert te azt mondod hogy van alapja akkor van.visca el barca írta:
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjukBob_Marley írta:Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.
Tehát akkor elképzelhetően nem túl objektív vélemény, s innentől kezdve nem igazán releváns. Mi meg éppen most csalózunk, ami szintén egy nevetséges kijelentés, csupán feltételezéseken alapszik.S.Agüero írta:
Bob, most nem a szakértőkről van szó, hanem a mezei Real-szurkolókról, ugyanolyanokról, mint mi, csak mi ugye a Barcának szurkolunk.
Csalás szerintem sincs. Viszont az Atma volt a legrosszabb, akit kaphattunk.recrea írta:Ez a csalás is baromság, nem látok olyan okot, h a Realt vagy Bayernt tolják, minket meg nem, semmi logikus érv nincs emellett. Mégha 3 BL-t nyertünk volna egymás után....Annyi lehet max, h a nagyobbnak mondott csapatokat bent akarják tartani.
Valaki írta, nagyon egyetértek vele, nem most fogunk kiesni, nem ez az Atma fog minket kiejteni, ebben biztos vagyok, nagyon érzem, szóval mindenki megnyugodhat![]()
Valljuk be, szívünk legmélyén jobb, h nem a Bayernt vagy a Realt kaptuk. A Juventus meg bizonyította, h itt bizony nincs papírforma.
én inkább kihagynámYokozuna írta:Kéne egy idény, mikor a Barca ott játszik. Mindjárt érdekesebb lenne.
Teljesen mindegy melyikkel példálózok, a BL-ben is 3 Spanyol csapat van, szal ugyanannyi az esély itt is mint ott.visca el barca írta:az EL a kutyát nem érdekliKash írta:Szerintem nincs szó itt csalásról, vegyük példának most az EL-t, 3 spanyol csapat, szal 8-ból 3, elég nagy rá így az esély, hogy 2 spanyol ütközzön meg egymással.
az EL a kutyát nem érdekliKash írta:visca el barca írta:Szerintem nincs szó itt csalásról, vegyük példának most az EL-t, 3 spanyol csapat, szal 8-ból 3, elég nagy rá így az esély, hogy 2 spanyol ütközzön meg egymással.
De ha ezt én írom (Vagy MessiNeymarSuarezvisca el barca írta:attól még igaz. ha nem tudnád, mi úgy nyertünk bl-t, hogy mindig jókor, jó helyre pattant a labda. az olyan dolgok felett meg laázn elsiklottak, hogy angol, majd francia, utána a német, végül az olasz bajnokot legyőzve nyertük meg.Bob_Marley írta:én sehol nem olvastam
és még ők beszélnek makkról, mikor nekik ilyen apeol, sálke, wolfsburg féle, középszintet épphogy súroló csapatok jutnak. és milyen durva büszkék, rá, hogy megint ott lesznek az elődöntőben
Mutasd már meg ki írta, relevánsat hozzál ne Kis Pistát a kocsmából.visca el barca írta:attól még igaz. ha nem tudnád, mi úgy nyertünk bl-t, hogy mindig jókor, jó helyre pattant a labda.Bob_Marley írta:én sehol nem olvastam