Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Nem leszek népszerű, de én úgy gondolom, hogy nem érdemeljük meg a vezetést. A gólunk előtt véleményem szerint Suarez szabálytalan volt a kapussal szemben, a végén pedig elmaradt egy büntető a másik oldalon.
A mieink közül Mascheranot dicsérném meg megint, ha ő nem lenne, nem tudom mi lenne a védelmünkkel.
kimákoltuk ezt a vonalról
Ini ma szörnyen gyenge, hoznám rafit!
Ney meg mekkora zsugákat kapott? ilyeneket kéne beverni, mert láttuk hogy a gijon 3x is veszélyes volt! kell még egy gól...
ahogy nézem ezt a meccset számomra most esett le: Neymarnak elkezdett piszkosul nem ízleni ez a balszélsős szerep. Ha jönne nyáron egy épkézláb csatár megpróbálnám középpályán a srácot, ott kicsit szabadabban játszhatna.
Egyébként ha nem rúgunk még egyet és 1-0-al próbáljuk lehoznia meccset, be fogjuk szívni
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw