Denis adta a golpasszt ma este, szep kis tamadas volt. Jol jatszott ezen kivul is szerintem - mar amennyit lattam a meccsbol -, vannak hibai nyilvan, de szerintem nem lesz gond vele. Batran belemegy az 1v1-ekbe, eleg jo is bennuk, vedekezik is rendesen - bar a fizikuma eleg gyengus -, rengeteget mozog, lenduletes, a passzai nagyon veszelyesek. Nekem nagyon szimpatikus a srac, Ini helyere kell egy ilyen ember, mert ha az oreg nincs, akkor nincs aki ugy meginduljon - Rafinhaban se lattam ennyi lenduletet eddig meg. Emellett mindket szelen bevetheto, Luchonak aranyelete lesz jovore a cserekkel. SR, Rafinha es Denis is legalabb 3 poszton bevetheto jatekosok, remelem batran hasznalja is oket majd - es meg is halaljak a bizalmat.
Bruno Sorianot is orom nezni amugy, az az ember tokeletes lenne a Barcaba, eszmeletlen okos jatekos. Pep helyeben is lehet megprobalnam elvinni tehermentesitonek, de ketlem hogy barhova elmenne, meg a masodosztalyba is kovette a Villarrealt, asszem 9 eves kora ota ott van. Tiszteletre melto az ilyen, es ritka is manapsag. Mindenesetre ma is elmeny volt nezni a jatekat, a gol elott is o ugratta ki Suarezt ha jol lattam.
Mondom ezeket annak ellenere, hogy en a Poolnak szurkoltam..

Hulye Moreno a vegen kepes volt a kontrat az egbe loni, pedig meg akar at is dobhatta volna a tuloldalra - mint Denis -, de nem.. Lehet ezen elmegy az egesz parharc is - akkor ugye nincs a Villarreal gol se -, kar erte nagyon. A visszavago mindenesetre jonak igerkezik, jobban varom mint a BL elodontoket.