2016.05.03. 21:58:33
Szerintem meg az a senki, aki itt senki-nulla-antifutballozza az Athtleticot. Röhejes, sértődött óvodás módjára kell pocskondiázni őket akkor is, ha épp nem csinálnak semmi kirívót. Persze Simeone parádézik (igaz), miközben, hogy milyen gyomorforgatóan hisztiznek a Bayernesek minden kuláért (pl. Alaba, mikor Koke rárúgja a labdát, kigurul és nem nekik ítélnek és még sértődötten ordítozik a partjelzővel...), azon nem megy a hiszti, mert őket Guardiolácska edzi, aki meg sunyi(=kétszínű), mint a fene (szerintem). És most nem Guardiolára akartam kihegyezni, hanem az objektivitásra. Pl. hogy azért is favágóbb a Madrid, mert kislányabb a Bayern. Van, hogy túllépnek egy határt, de ezek alapvetően férfiak...
Az meg, hogy ne érdemelnék meg vagy hogy nem tudnak futballozni, azzal magát teszi nevetségessé, aki ilyet mond. Hány éve az egyetlen csapat, amelyik hosszú évek után bajnokságot tudott nyerni a Real Madrid és a Barcelona mellett, amelyik komoly tényezővé tudott válni a BL-ben, nem csak a két spanyol óriás árnyékában. Az meg nettó idiotizmus, hogy valaki azt várja, hogy majd egy sokkal kisebb költségvetésből működő csapat, 0 Kokékkal majd lemessizve a világot fog nyerni bármit. Mintha egy mesterlövésszel versenyeznél célbalőni.
Lehet kiszopnak majd a Realtól, de ők ott lesznek (ha ott lesznek), és nem a Wolfsburgon és a Man city-n jutnának túl, hanem a Bayernen és a Barcán.
Teljesen nevetséges az egész...