Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Bizonyára ebben hatalmas meló van, de akkor is undormány. Adöntőben közel állok ahhoz, hogy szurkoljak a Realnak. Komolyan. Ezek ne nyerjenek már bl-t...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Kíváncsi lennék a Bayern szurkolók véleményére az Atleticoról. Ritka gyomorforgató társaság.Waleba10 írta:Simeone mindjárt agyonveri a tartalék bírót
Igen egyet értek.Ez az egész nagyon hatékony de undorító...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.Vakmacska írta:Simeone megütötte a 4. birót?
Csak akkor ha bekaparnak még egyet.Vakmacska írta:Van igazság
Ez már csak nézőpont kérdése. Neked a bajnokság,nekem a bajnokok ligája fontosabb.Bob_Marley írta:Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...
Világ szégyene lesz(de leginkább az UEFA-é), ha képes ez a Real egy BL döntőt egy Roma-Wolfsburg-City ágon megnyerni, mikor kb kis túlzással az Europa liga legjobb 8 között örülnének a csapatok ilyen ellenfeleknek...Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem más csapat nem érdekel kicsit se, de szívügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...
Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...