Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindig rossz ilyen híreket olvasni, az ember rájön, hogy az idő sajnos nem áll meg. Viszont a Barca szempontjából eddig jól alakul a nyár, a két legnagyobb sztárunk és kapitányunk többet fognak majd tudni pihenni az idény közben, amire szükségük is leszS.Agüero írta:Iniesta bejelentette, hogy visszavonul a válogatottból.
Hát az marad..Bob_Marley írta:az elegancia marad.
Persze, a kulcsfontosságú passzai megvannak, tegnap is volt néhány. Nekem meg abban nem volt igazam, hogy régebben nem volt gólpassz király, mert azért voltak szezonjai, ahol 10+ gólpasszt elért. Az Enrique féle Barcában viszont már nem, tőle várjuk az aszisztokat.palesz77 írta:Lehet hülyén fogalmaztam, védelmet megbontó passzra értettem, ez lehet pl Alba kiugratása is, aki így tisztán beadhat. Ebben pedig az egyik legjobb nálunk jelenleg, Messinek van csak több ilyen passza szerintem. És amúgy az is igaz, hogy a társak sokszor elszerencsétlenkedik, még ha hülyén is hangzik.LG írta:Akkor elég bénák a társak, mert 1 darab gólpassza van a bajnokságban, minden meccset tekintve 3. Iniesta kiváló játékos, de sosem volt igazán gólpassz király, ő nem ebben jó.
Lehet hülyén fogalmaztam, védelmet megbontó passzra értettem, ez lehet pl Alba kiugratása is, aki így tisztán beadhat. Ebben pedig az egyik legjobb nálunk jelenleg, Messinek van csak több ilyen passza szerintem. És amúgy az is igaz, hogy a társak sokszor elszerencsétlenkedik, még ha hülyén is hangzik.LG írta:Akkor elég bénák a társak, mert 1 darab gólpassza van a bajnokságban, minden meccset tekintve 3. Iniesta kiváló játékos, de sosem volt igazán gólpassz király, ő nem ebben jó.
Én továbbra is kezdőként számolnék vele, de többet kell már pihentetni, főleg a kisebb csapatok ellen. Ehhez szerintem igazolni nem kell, Arda (én megadnám neki a bizalmat a következő szezonra) és Rafinha (remélhetőleg jövőre nem sérül le) Sergi Roberto minőségi cserék.nagyon adnám ha jövőre lenne egy ilyen jolly emberünk a padról és ha jön valaki ha nem, simán lelehetne osztogatni a perceket szerintem.
Akkor elég bénák a társak, mert 1 darab gólpassza van a bajnokságban, minden meccset tekintve 3. Iniesta kiváló játékos, de sosem volt igazán gólpassz király, ő nem ebben jó.alig volt idén olyan meccs, ahol Ini ne adott volna legalabb egy gólpassz ertékű lasztit
Nincsenek gyilkos labdák? Minden túlzás nélkül mondom, hogy alig volt idén olyan meccs, ahol Ini ne adott volna legalabb egy gólpassz ertékű lasztit.. Pont a hiányában érezhető idén, hogy kevesebb támogatás érkezik a középpályáról az MSN felé. Nála kevés középpályásnak van jobb szeme manapság, és ezt bátran állítom, mert a "krémet" hétről-hétre követem..eimenis1212 írta:Ma már Ini is gyengébb és nincsenek a gyilkos xavi labdák. Így pedig ez karcsú.