Tobias88 írta:Lehetne persze még nagy szezont befutó játékosokat hozni, mint például Koulibaly
Nem FM-ezés miatt írom, nem követelném ide, de szinte bármikor néztem Napoli meccseket, mindig eszembe jutott, hogy ha kicsit jobb lenne, mennyire jó lenne nekünk..

Igazi tank a gyerek - 195 magas, 90 kiló -, a passzjátéka meg védőhöz képest kiváló, csak hát aki a Napoliban király, az ugye magasabb szinten korán sem biztos. Főleg, hogy olasz ligás csapat..
csababarca írta:Masch érvágás lenne,de maradni fog, erre a nyakamat teszem.
Én is ezt gondolom, már el lehet talán mondani róla, hogy klubikon, igazi vezér, szerintem szeret itt játszani, baromira meglepne, ha eligazolna.
Tobias88 írta:Ugyan. Az idei hozzáállása annyira jó volt, hogy ingyen el kéne engedni. Vagy valami ilyesmi ugye...
Viszont ha megy, akkor nehogy ez legyen..
messideco írta:és ott vagyunk, hogy Albanak sem lesz alternatívája (eddig sem nagyon volt) Adriano távozásával.
Tromort77 írta:The agents of Lorient left back Raphael Guerreiro (22) have been in Barcelona for talks last week. The French club asks 12M. [sport]
Nem tudom mondjuk, hogy róla mit kell tudni, de ha tényleg jön, akkor remélem valós konkurencia lesz a gyerek, nem csak Adriano idei szerepét veszi át..