Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez intézményenként változó, érdemes lenne a TO-n megkeresni valakitPetr írta:A két legutolsó teljesített aktív féléved alatt kell meglennie a 36-nak. Legalábbis legjobb tudomásom szerint.davi10 írta:Ha már ez így szóba került, nem tudjátok, van olyan, hogy egy év alatt valamennyi kreditet teljesíteni KELL (államira gondolok)?
Pletykákból hallottam, és ha igaz akkor eléggé rossz helyzetbe vagyok, mert választott tantárgyakat csak tesit vettem fel, hogy minél hamarabb letudjam, de az 0 kreditet ér
A két legutolsó teljesített aktív féléved alatt kell meglennie a 36-nak. Legalábbis legjobb tudomásom szerint.davi10 írta:Ha már ez így szóba került, nem tudjátok, van olyan, hogy egy év alatt valamennyi kreditet teljesíteni KELL (államira gondolok)?
Pletykákból hallottam, és ha igaz akkor eléggé rossz helyzetbe vagyok, mert választott tantárgyakat csak tesit vettem fel, hogy minél hamarabb letudjam, de az 0 kreditet ér
Hétfőn államvizsgáztam / záróvizsgáztam (ki hogy ismeriInitom írta:A nagy érettségi hajcihő mellett,vannak kollégák akik a vizsgaidőszakkal szo...szívnak?Hogy álltok?
Hétfőn voltam analízis javítón, valahogy összehoztam egy négyest. Már csak két tárgy van hátra, a Formális nyelvek és automaták, és a Diszkrét Matematika 2. Előbbi olyan, mint a hieroglifák, de a kettes elvileg könnyen megszerezhetőInitom írta:A nagy érettségi hajcihő mellett,vannak kollégák akik a vizsgaidőszakkal szo...szívnak?Hogy álltok?
Köszi a promót!palesz77 írta:Nem tudom feltűnt-e mindenkinek, Csabinak hála minden játékos topicjában lehet szavazni az éves teljesítményről - asszem mindenhol, még nem néztem végig.Úgyhogy hajrá, ne vesszen hiába a munkája!
Én személy szerint nem tervezek podcastelni foci témábanBob_Marley írta:Amúgy nem akartok palesz77 meg Game összeállni és mondjuk podcastet is nyomatni? Szerintem tökre feldobná a fórumot és a nyári átigazolások kapcsán kéthetente vagy valamikor összeülni és átdumálni. palesz77 hozhatná a rejtett statjait meg lehetne akkor kérdéseket összegyűjteni meg ilyenek. Ez csak egy ötlet, de annyi podcastet hallgatok NBA-vel kapcsolatban, hogy eszembe jutott, hogy igazolásokkal kapcsolatban beszélgethetnétek, meg ugye pl Game Arsenallal kapcsolatban, palesz kicsit beszélhetne a PSG-ről és a francia ligáról, ilyenek. Tudom hogy írtok, de szóban alapból jobban tud az ember agya pörögni és kifejezni a gondolatokat.
Az első 5-nél számít a sorrend.visca el barca írta:suarez az utolsó helyen?oh ne már, hogy lehet nem szeretni azt a bugrist?
1.Tottivisca el barca írta:én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki az a 3 játékos aki már nem aktív, vagy már elég öreg és szerettétek volna a barcában látni.
1. MaldiniTripleH írta:visca el barca írta:én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki az a 3 játékos aki már nem aktív, vagy már elég öreg és szerettétek volna a barcában látni.
Én így vagyok ezzel, habár nyilván van olyan, akihez jobban kötődik az ember és pl Xavi távozásánál el is morzsoltam pár könnycseppet, de alapvetően én sem tudok senkire úgy tekinteni hogy na. Ez az élet, mennie kell tovább és csak az számít, hogy a csapat sikeres legyen az hogy ebben Messi játszik vagy Munír vagy Kis Pista nekem is lényegtelen.Nero. írta:Lehet egyedül vagyok ezzel, de nekem nincs kedvencem én csak a csapatnak szurkolok, de nekik nagyon. Talán az olyanokhoz kicsit jobban kötődök akik már régebb óta vannak itt pl. Iniesta, vagy jobban örülök néha ha Messi szerzi a gólt a statjai miatt, de nem tudnék 5 embert kiemelni.
1. Zizouvisca el barca írta:én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ki az a 3 játékos aki már nem aktív, vagy már elég öreg és szerettétek volna a barcában látni.
visca el barca írta:aldair?nekem az a pali örök talány, hogy hogy tudott 10+ évet lehúzni a rómában. zagoval annyit képesek voltak összebénázni h hihetetlen
![]()
cafut örülök h más is írta. aki nem látta, annak mondom, hogy képzeljétek el a csúcson lévő alvest 10x felszorozva. sztem nincs a világon még egy pali aki annyit futott egy meccsen mint ő![]()
reiziger helyett elnéztem volna nálunk