Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ide a bökőt hogy be lesz tollva Hugo Malo neve mert hát ismeri a Celtaból.visca el barca írta:wendell biztos nem tudná pótolni, mert ballábas, baloldali védő.
aurier meg sztem alapból kiesik, nem hinném h LE-nek kellene olyan játékos aki csont nélkül lebu*izza az edzőt.
de ha már francia liga, fabinho a monacobol. fiatal, gyors, techinakilag sincs elveszve.
Ne becsüljük már ennyire le őket, főleg nem SR-t. Ő azért már itt, a Bárcában bizonyított, nem olasz, meg francia ligában, vagy az Arsenalban (utóbbira is jellemző, hogy ha elmegy onnan egy húzóember, az új csapatában közel sem tudja hozni azt szintet). A legkisebb kockázat benne van, vannak hiányosságai ugyan jhv-ként, de még olyan nagyon sokat nem játszott ott, és szerintem tud még javulni. Az esélyt mindenképp megadnám neki.Sr,Vidalnal mindenképp jobb opció
Vdw-t én is szívesen láttam volna a csapatban, mielőtt a psg elvitte. Viszont most azt mondom, hogy inkább vidal-sr nyomja ott. A rengeteg balhék mellett a játéka se túl meggyőző.roby122 írta:
Aurier, Van der Wiel, de Sciglio, Wendell, Bellerín hirtelen ezek jutnak eszembe akik nagyrészt tudnák pótolni.
A Juve vitte volna 10 millióért, olvastam, egy pár helyen, aztán akkor lehet, hogy Alves lesz belőle.geridoss írta:Pár éve cikkeztek De Sciglioról is. Róla mit lehet tudni? Milyen szezonja volt?
Ha jól tudom elég fiatal (92-es születésű), régen láttam már játszani, de akkor elég jó teljesítményt rakott le.
Elvileg most akarják a 7 milliós szerződést az orra alá tolni hogy tutira maradjon. De félre értetted amit mondani akartam.Alves konkrétan kizsarolta az uj szerződését tehát azért klubszeretet ide oda függ a lóvétól.Ennél kevesebbet ő keresni nem akar.Inkább szerintem elücsörögne a padon minthogy egy petákkak kevésbbet kapjon.Na a Juventus ezt a pénzt nem fogja egy 33 éves játékosra elkölteni.visca el barca írta:Feast4 írta:Pogba kap hasonló pénzt.
mascheranonal már leírtam, leírom itt is. a pénz miatt egyik sem fog elmenni. az argentin évi 8.8 millió eurót, alves 8 milliót keres. a juventus legjobban fizetett játékosa pogba évi 4.5 millió euróval.
Feast4 írta:Pogba kap hasonló pénzt.
Azért furcsa nekem az egész mert a Juventus nem szokott ilyen fizetési igényeket kielégíteni.Del Piero, Nedved, meg most Pogba kap hasonló pénzt.Olaszországban a válság és Berlusconi papa orgiái óta nagyon combosak az adótörvények több lépcsősek a felső kulcs meg valami közel 40% elvben.Na most ha belegondoltok hogy megkapja azt a pénzt ami nálunk van neki ott mekkora bruttó kereset kell hozzá? Horrorisztikus! Továbbra is bulvár kamunak érzem.visca el barca írta:a tegnap esti para után úgy látszik mindenki tagad
Dinorah (agent Alves): "It's true I've met with Juventus, but also with clubs from Turkey, England and France. There are no offers."
nagyatyesz írta:de remélem Masc marad
Ez szerintem mindenkinek megfordult a fejében de ugyanaz a baj vele mint a PSGből igazolni.Vedd meg ha tudod.Amúgy szerintem (legalábbis nem hiszem) nem érte a vezetőséget sérült ebből villámcsapás módjára ez a dolog.Sajnálnám ha Alves megy de ha ez kéne ahhoz hogy végre zsebbe nyúljunk vagy legalább megkeressük a megfelelő védőt akkor legyen.visca el barca írta:ha alves megy akkor talán azpilicuetara is érdemes lenne rápróbálni és akkor csere balbekk sem kellene alba mögé.
Walker jut még eszembe. Néhány spurs meccset láttam idén, azokon elég jól tolta.S.Agüero írta:Aurier és Bellerín esetleg, más nem jut eszembe nekem. De ők is legalább 25-30-ba fájnának gondolom...Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?
Olasz viszonylatban tehetseges, de iden meg magahoz kepest is egy kozepszeru szezont hozott le. Valogatottban is elorebb van nala Darmian, es Florenzi is (ha utobbira nem epp kozeppalyaskent fognak szamitani).geridoss írta:Pár éve cikkeztek De Sciglioról is. Róla mit lehet tudni? Milyen szezonja volt?
Ha jól tudom elég fiatal (92-es születésű), régen láttam már játszani, de akkor elég jó teljesítményt rakott le.
Mario nagyon jot, szerintem ha nincs Juanfran, akkor o kerul be. Rafael meg fullatlag.Zozzy 5 írta: Marioról volt szó még régebben talán, ő most milyen szezont futott? szerk: a volt MU-s Rafael gyerek nem szedte össze magát a Lyonban?
Rami és Javi Martinez is iszonyatosan lassú védők. Piqué mellé tényleg valaki olyan kellene, aki legalább olyan gyors és mozgékony, mint Mascherano.Subinho írta:PSG-ben... Rami ismeri a ligát, stabil játékos. Ezen kívül érdemes lenne megfontolni a BM-ből Javi Martinezt... nem hinném, hogy 60 misi lenne, mint a PSG-s csere gyerek...
Szerk.: Rami 7, Javi 25 M a transfermarkton...