Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy hogy a gyerek egy fogalmatlan balfék aki egy Eb-n mutatott valamit akár csak James és az apja hátán mászott fel aminek hála LvG holland mániája látótérbe került.Tromort77 írta:Nem csinált semmit? Egy év alatt 55 meccs a Mu-ban nem semmi. Nyílván ez egy gyengébb Mu, dehát akkor is könyörgöm. Az meg, hogy-hogy jön ide Rodriguez-zel mi van vagy éppen az apja mekkora spíler volt.
Igen, pont ezért nem kéne még ide Daley bátya is.Feast4 írta:Igen ennyi erővel itt van nekünk Matyi kb. egy kaliberűek annyi hogy a franciák látom a szándékot és az akaratot ami apuci kicsi fiában nincs meg.
Igen ennyi erővel itt van nekünk Matyi kb. egy kaliberűek annyi hogy a franciák látom a szándékot és az akaratot ami apuci kicsi fiában nincs meg.MQuCsabi írta: Egyébként a padra sem másodosztályú játékosokat kell igazolni.
Két éve volt!És se előtte se utána nem csinált semmit illetve ez nem igaz visszafelé fejlődött!barca0417 írta:de néztem a 2014-es VB-t, ahol Blind jól játszott balhátvédként, jobban mint Matyi vagy Adriano akár...
Játszótársak nélkül nehéz kombinatívnak lenni, főleg ha semmi mozgás nincs az adott csapatban. Mert a Mu-ban semmi nem volt. Nyílván kevés a kezdőbe, nem is oda szánná szerintem senki. De Alba mögé teljesen jó lenne + több poszton is lehetne csere. Ez az úgysem jönne el dolgot nem értem. Mourinho nem tart rá igényt. Szerintem inkább idejön címekért harcolni hacsak csere is mintsem elmenjen egy gyengébb csapatba ahol nincs esélye nyerni semmit sem.visca el barca írta:
na ha valaki akkor pont én nem élek a nagy nevek bűvöletében... főleg ha védőkről van szó a barca kapcsánegyébként a gyerek annyira béna támadásban és a kombinatív játékban (hiába ajax nevelés) hogy rossz volt nézni. jó a mu-ban nem is voltak meg hozzá a játszótársak, de kezdőbe kevés, inkább nyomassuk matyit, a padra meg úgysem fog eljönni.
na ha valaki akkor pont én nem élek a nagy nevek bűvöletében... főleg ha védőkről van szó a barca kapcsánTromort77 írta:Csak tipikus, hogy le kell fikázni mindenkit aki nem nagy név és nem kerül 60 csillióba.
Sőt szerintem ő egy jó 50-60 millió közötti üzlet lenne!Hianyposzt világszinten is!palesz77 írta:Tök őszintén kérdezem, hogy mi okuk lenne olcsóbban elengedni? Az egyik legnagyobb tehetség a posztján Európa szerte - mondjuk engem még mindig nem nyűgözött le, de attól még így van számontartva -, nekik sincs jobb megoldásuk a posztra, és igazolni se egyszerű oda manapság.. Mitől játszanának szeretetszolgálatot, mint ahogy mi szoktuk? Szerintem 40-nél még többet is képesek elkérni..Tobias88 írta:Kizártnak tartom hogy 40et elkérjen az Arsenal érte, bőven le lehet alkudni.
Szerintem is. Ott is kb olyan az anyagi helyzet, hogy a klubtulaj sejk pár nap alatt összekeresi az árát, nincs okuk elengedni, csak akkor ha tényleg lépni akar, akkor viszont nem tudnak mit tenni.palesz77 írta:Ennyiért elküldik a mezét, meg egy pár stoplisát. Nem mintha nem lenne reális érte, de a PSG nem adja el ennyiért, ebbe szinte biztos vagyok. Max ha az asztalra csap erélyesen, de azt meg úgyse fog.MessiNeymarSuarez írta:A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.
Ennyiért elküldik a mezét, meg egy pár stoplisát. Nem mintha nem lenne reális érte, de a PSG nem adja el ennyiért, ebbe szinte biztos vagyok. Max ha az asztalra csap erélyesen, de azt meg úgyse fog.MessiNeymarSuarez írta:A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.
Szerintem még Adriano és Verma is távozik, de Alveséket én se hinnék - Douglas még nyilván, de ő meg nem is kerettag kb.csababarca írta:Szerintem Bartran kívül senki nem fog elmenni, és nem is nagyon jön ember.
Mindig be van harangozva a nagy jövésmenés, aztán még a sallangtól sem tudunk megszabadulni.
Tök őszintén kérdezem, hogy mi okuk lenne olcsóbban elengedni? Az egyik legnagyobb tehetség a posztján Európa szerte - mondjuk engem még mindig nem nyűgözött le, de attól még így van számontartva -, nekik sincs jobb megoldásuk a posztra, és igazolni se egyszerű oda manapság.. Mitől játszanának szeretetszolgálatot, mint ahogy mi szoktuk? Szerintem 40-nél még többet is képesek elkérni..Tobias88 írta:Kizártnak tartom hogy 40et elkérjen az Arsenal érte, bőven le lehet alkudni.
Figyelemmel arra hogy milyen embereket vettünk az evek alatt simán az.De szóba sincs sajnos.Tobias88 írta: Inigo meg évek óta ugyan azon a viszonylag magas szinten játszik, de szerintem nem Barcelona szint
Ha elmegy Mascherano és Alves, akkor ők a kezdőcsapatból mennek el. Akiket itt említesz, egyik sem olyan játékos akire egy Barcelonában rábíznék egy kezdő pozíciót. A végén még az Alba - Mathieu - Pique - SR négyessel mennénk a szezonban, ami azért nem annyira acélos valljuk be.Subinho írta:És akkor számoljunk csak: Joao Cancelo 20M, Rami 7M, Nolito 20M, Inigo elvileg 15... transfermarkt szerint... Összesen: 62M és ebben nincs benne Bartra, Adriano, Vermalen, Vidal ára (Alves ugye nulla), ami nehogy már ne legyen legalább 25M akciósan... Abból még jöhet egy csere jobbhátvéd...
A lényeg nem ilyen euro csilliárdos Marquinhosokkal kell foglalkozni!!!