Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, több mint valószínű. Tromort, te se keseredj, Umtiti nagyon adná magát, szerintem behúzzuk, csak júliusig kell várnod vele..Feast4 írta:Szóval egyenlőre még mindig elég inaktívan vagyunk a piacon.Szerintem ez hó végéig igy is lesz.
Filipe Luis-Fabinho szél már-már erősebb lesz mint a mienk bakker..Bob_Marley írta:Ha a Ticoba megy Fabinho azért morci leszek.Gaítan után még egy univerzális nagyon jó focistát begyűjteni 20 milliókért.....nagyon érzik ezt.
Nem is értem, hogy nálunk miért nem kerül szóba. Vele és Umtiti-vel jól állnánk hátul még akkor is, ha Verma és Adriano lépnének.Bob_Marley írta:Ha a Ticoba megy Fabinho azért morci leszek.![]()
palesz77 írta:Kicsoda, Umtiti? Sehol nem olvastam ilyet, Barcát írják twitteren csak. Balhátvéd kérdés is megoldódna vele gondolom, úgyhogy engem nem zavarna, valamiért szimpatikus gyerek.Feast4 írta:Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.
Logika is van benne, de a Mundo ontja magából a hülyeséget folyamatosan, úgyhogy még várnék vele.
így van, ahogy gt írja.Gareth Tello írta:Viszont július 1. előtt el is veszíthetjük, nem? Például ha mondjuk a Napoli ajánl érte 15 milliót, a Villarreal erről tájékoztat minket, de mi ezt az összeget nem akarjuk kifizetni, akkor a Villarreal nyugodtan elfogadhatja a Napoli ajánlatát.palesz77 írta:Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.
Barcelona have only 3.5M buy-back option on Villarreal player Denis (22) from 1 to 15 July. Before and after, first option. [@gerardromero]
Lehet, hogy én értelmezem rosszul az egészet, annyi különböző dolgot lehetett az utóbbi napokban olvasni az ügyről, hogy kicsit már kezdek belezavarodni.
Samper írta: Én azt nem tartanám tragédiának, ha a B-ből is fel lehetne jutni.
Ha ez összejön, Bartra helyére jönne. Ha megy Verma és Adriano, akkor még mindenképpen igazolni kell a védelembe. De ha Masche is megy, akkor végképp és magas minőséget. És akkor még nem beszéltünk arról, megoldható-e Dani Alves pótlása belső erőből. Én azt nem tartanám tragédiának, ha a B-ből is fel lehetne jutni.visca el barca írta:Barcelona are finalizing the deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22). He will sign a five-year deal. Can also play left back [md]
Viszont július 1. előtt el is veszíthetjük, nem? Például ha mondjuk a Napoli ajánl érte 15 milliót, a Villarreal erről tájékoztat minket, de mi ezt az összeget nem akarjuk kifizetni, akkor a Villarreal nyugodtan elfogadhatja a Napoli ajánlatát.palesz77 írta:Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.
Valóban, de a lényegen nem változtat. Nem a pletykákról híresek.Erxy írta:pláne mert rádió.
Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.Erxy írta:ha nem hozzánk jön, egy fillért sem fogunk keresni rajta
nem a miénk a jatekjoga.
Már ki kellett volna, de nem tették, pedig ki se derült róla hogy milyen játékos, én ezt sajnálom legjobban. Mondjuk annyit hozzá tenne a játékhoz mint Arda a középpályán, de hát ő sztár ugye..ZBarca írta:Egyébként lehet, hogy hülyeség, de akár Douglast is ki lehetne próbálni Alves posztján.Az előszezonban nem tolta rosszul, meg szegénynek balszerencséje is volt a sérülésekkel, de azért hátha... Jó, persze nem túl nagy az esélye annak, hogy beválik, de talán egy próbát megér.
pláne mert rádió.palesz77 írta:, de a Rac1 nem példányszámnövelő cikkeket szokott írni, szóval valami alapja tuti tényleg van.
ha nem hozzánk jön, egy fillért sem fogunk keresni rajtapalesz77 írta:Mindenesetre ha nem jön hozzánk, akkor legalább egy 10-15 milliót remélem keresünk rajta.
Kicsoda, Umtiti? Sehol nem olvastam ilyet, Barcát írják twitteren csak. Balhátvéd kérdés is megoldódna vele gondolom, úgyhogy engem nem zavarna, valamiért szimpatikus gyerek.Feast4 írta:Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.
Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2016/06/04 ... e_sajtohir
Boateng is nyugodtabb lenne, ha nem Messi ellen kellene játszania ,hanem Messivel, szóval hozzuk...S.Agüero írta:Én örülnék Boatengnek, mert univerzális, de Piqué mellé inkább egy alacsonyabb, fürge védőt tudnék elképzelni.
Nem lehetne akkor bezárni azt a kört? Hamár a Dortmund vitte Bartra-t, a Bayern Hummels-t, akkor mi nem hozzuk el Boatenget, hogy teljes legyen a forgás a 3 csapat között?S.Agüero írta:Ha Vermaelennel nem számolunk komolyan jövőre, akkor muszáj lesz már egy értelmes középső védőt vennünk a nyáron, immáron azt hiszem, 6. éve várunk erre.
Nem akkor várom a középpályás gólokat, mikor hat nullra vezetünk. Olyan meccseken, amikor kikapunk itthon a Realtól, aztán képtelenek voltunk gólt lőni a Sociedad ellen, meg kiesünk a BL-ből, na ilyenkor jönne jól egy középpályáról szerzett gól. Piqué az, aki ilyenkor megpróbál valamit, jön előre, fejel, küzd, de ez csak ösztön, nem tudatos magatartás.S.Agüero írta:Akkor szerintem hozzunk valami csatárt, aztán tegyük be középre, akkor tuti sok gólt lőnénk.Yokozuna írta:Mit látnak ebben a Denis Suarezben? Miért nem hagyják ott ahol van, ha még követelődzik is? Ha már középpályás, akkor egy olyan kéne, aki nagy néha gólokkal segíti ki a csapatot. A jelenlegiek közül gólt lőni csak Rakitic tud, ő se valami sokat.