Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen a közönség bolondul érte, na nem csoda, mi is örülhetünk, hogy nálunk nyomja ez a földönkívüli a Barcában.Nero. írta:Inkább maga a történet volt nagy. Az amcsik végig a nevét skandálták, alig várták hogy lássák az európai csodát, a média is nagyon beharangozta. Beáll a 60. percbe hangrobbanás kíséri majd vág egy mesterhármast.corol írta:
Szerintem meg abszolút takarékon volt, gyakorlatilag sétálva rúgott 3 gólt és adott egy gólpasszt. Ez a Messi.
Inkább maga a történet volt nagy. Az amcsik végig a nevét skandálták, alig várták hogy lássák az európai csodát, a média is nagyon beharangozta. Beáll a 60. percbe hangrobbanás kíséri majd vág egy mesterhármast.corol írta:
Szerintem meg abszolút takarékon volt, gyakorlatilag sétálva rúgott 3 gólt és adott egy gólpasszt. Ez a Messi.
Ami szép, az szép! Örülök, hogy ilyen frenetikusnak láttam! Véletlen lenne, hogy neki 30' elég volt 3 gólhoz, míg a többi, valóban csatárposzton lévő társának a sokkal több idő sem? Hogy ki volt az ellenfél? Ezek szerint, ha egész meccsen a pályán van, akkor időarányosan 3x3 góllal illett volna zárnia?...Ugye ezt senki sem gondolhatja komolyan?...Mellesleg, azt a szabadrúgást nincs az a kapus a világon, aki kivédhette volna. Na, innen kellene kiindulni, a többi csak ráadás, mint az a passza is, amelyikkel előkészítette az 5. gól.mess2009 írta:valóban nem kell túl dimenzionálni, három "Messis" villanás volt.....Kash írta:Ugyanmár mitől kell így elszállni? Egy Panamának rúgott 3 gólt 19p alatt? Na de milyen Panamának? Már emberhátrányban is voltak ráadásul fáradtak is, majd ha Messi VB-t nyer mint Maradona akkor lehet majd isteníteni.
Szerintem meg abszolút takarékon volt, gyakorlatilag sétálva rúgott 3 gólt és adott egy gólpasszt. Ez a Messi.Nero. írta:Nem, még kell neki három. Én amúgy megnéztem a meccset, egészen elképesztő hogy mit játszott abban a félórában. Szavak nincsenek.zsoltfree írta:Jól számolom, hogy ezzel beállította Batistuta 56 gólos rekordját? Tehát már kB mindenhol gólrekorder.
valóban nem kell túl dimenzionálni, három "Messis" villanás volt.....Kash írta:Ugyanmár mitől kell így elszállni? Egy Panamának rúgott 3 gólt 19p alatt? Na de milyen Panamának? Már emberhátrányban is voltak ráadásul fáradtak is, majd ha Messi VB-t nyer mint Maradona akkor lehet majd isteníteni.
Nem, még kell neki három. Én amúgy megnéztem a meccset, egészen elképesztő hogy mit játszott abban a félórában. Szavak nincsenek.zsoltfree írta:Jól számolom, hogy ezzel beállította Batistuta 56 gólos rekordját? Tehát már kB mindenhol gólrekorder.
Már pár napja edzésben van, de hivatalosan még nem mondtak semmit. Ahol eddig néztem ott azt írták, hogy kérdéses a játéka. Tatat ismerve furcsállnám, hogy ha kockáztatna egy esetleges komolyabb sérülést.edermatyi írta:lehet számítani Messi játékára holnap hajnalban? csak hogy érdemes-e felkelni
igen, én is, csak nem akartam már annyira átmenni fantasybepalesz77 írta:4-3-1-2-es rendszert tudok elképzelni
Még szép hogy vannak.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően () én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, nyilván én sem arra gondoltam, hogy ez jövőre lesz aktuális. sztem 4 jó év még van benne elől, 32 évesen hátrébb jön, ott is el lesz vagy 2-3 évig, aztán gondolom még mielőtt teljesen lerokkanna visszamegy egy-két évre rosarioba.LG írta:A lényeg, hogy szerintem túlságoson gyors, jól cselez, és gólérzékeny ahhoz, hogy ennyire leszűkítsük a feladatkörét.
Tény, hogy az új szerepkörében is remekel, zseniálisan osztogatja a labdákat. Hamis 9-ként pedig anno ontotta a gólokat. A csapat legnagyobb hasznára viszont még mindig a jobbszélen van szvsz. A Depor meg hasonló csapatok ellen kiválóan működött igy a csapat, de pl. az Atletico ellen szerintem többre mentünk volna vele, ha szélről megindul, és cselekkel megbontja a védelmet.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően (:mrgreen:) én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")
Nekem annyira nem jön be. Mint egy urna, sehol egy fül.MessiNeymarSuarez írta:
Ellenben a Centenariora készült trófea valami elképesztően szép lett szerintem, nagyon ütne ha végre megnyerné...![]()
![]()
https://4.bp.blogspot.com/-np_T0OaMLUU/ ... 2%2529.jpg
Copa America legtovább június 26-áig tart, feltéve ha döntőbe jut, szóval lesz legalább bő 1 hónapja lábat lógatni..Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.
Értem én, de van egy olyan érzésem, hogy féllábbal is vállalná, ha pedig ő játszani akar, akkor játszani fog.Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne mintsem nyer Copat vagy sem.
Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.Normandia írta:Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.
Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.