Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez is elég demagóg szövegre sikeredett. Széthúzás mindig is volt, mindig is lesz. Erőszakkal össze lehet fogni a tömeget, de szerintem te sem élnél szívesen olyan rendszerben, ahol megmondják neked, mit gondolj, mit szeress, miben higgy, stb. De ezekben a rendszerekben is megvan a széthúzás, mennek a hatalmi harcok, leszámolások a vezetésen belül.MQuCsabi írta:
szerk.: Az a baj, hogy ilyenkor mégis kicsit felhúzza magát az ember.Mert, ha most leírom, hogy ameddig a nemzetünkön belül ilyen ostoba széthúzás van, addig önmagunk életét keserítjük meg, addig mit és hogyan szeretnénk mi itt "felvirágoztatni"? Ez esetben én leszek a náci meg mindne, amit talán már le se mszabad írni... Bocsi
én sokat gondolkodom rajta... sztem vmi nasa fejlesztésű cleverbot lehet. jobb tippem nincs.MQuCsabi írta:MEg akarom ismerni Sampert
Egyszerű, de nagyszerű észrevétel, a legszebbek, akik politikával és hozzá nem értessel fűszerezve érzik úgy, h a mondanivalójukra más is kiváncsi. Pedig senki nem kiváncsi.MQuCsabi írta:Nem politikai célzattal, de ez szerintem a fene nagy liberalizmus nyomatásával egyenesen arányos dolog. Már mindneki úgy érzi, minden miatt ki kell nyitnia a száját, mindenhez értenie kell és azt a világ tudtára is akarja adni.... Na jó, kezdek elkanyarodni.
MQuCsabi írta:Szerintme lehet negatívkodni, és kell is. A hibákat ugyan úgy ki kell emelni és nem elfelejteni, hogy ettől még mindig gyenge az utánpótlásképzésünk.
Ezekkel egyetértek, de én arról beszélek, hogy a többség sokszor átesik ló túloldalára, és már mindenben betegesen a rosszat keresi. Legalábbis én rengeteg ilyennel találkoztam, és ami híreket olvasok, rengetegen is csinálják ezt. Például szerintetek az normális, hogy letettek egy űrsiklót egy üstökösre, és azért lett híres az ügy, mert a pasi ilyen inget hordott - amit egy nő nemű barátja csinált neki -, és ezen fellázadtak a feministák? Nálam ez már a ló túloldala bőven. De vannak női fórumozók is, őszintén kérdezem őket, hogy ez tényleg ennyire sértő, hogy balhét kelljen csinálni belőle?LG írta:Egyet értek, de ennek a dolognak is van másik oldala, amit nagyon jól bemutatott a South Park egyik epizódja (17. évad, 10. rész: A hobbit) Sokszor olyanok is megkapják a hater jelzőt, akik csak reálisan próbálnak látni bizonyos dolgokban, és nem mennek el a tömeggel.
Meg kell találni az arany középutat ebben is, és ez sokszor nehéz.
Egyet értek, de ennek a dolognak is van másik oldala, amit nagyon jól bemutatott a South Park egyik epizódja (17. évad, 10. rész: A hobbit) Sokszor olyanok is megkapják a hater jelzőt, akik csak reálisan próbálnak látni bizonyos dolgokban, és nem mennek el a tömeggel.palesz77 írta:Amiért manapság bárki bármi jót csinál, már jönnek a negatív hangok. Sokan azt hiszik, hogy menő haternek lenni, fáj az élet, és mindenben a rosszat kell megkeresni. Nem feltétlen ehhez kapcsolódik csak, de mindenhol ezt látom már komolyan. Meg azt, hogy mindenki mindent sértésnek vesz. A feminista túlbuzgástól tudok pl a falnak menni, amikor kiakadnak, hogy egy X-Men plakáton az egyik női szereplőt fojtogatja a főgonosz, és társai.. Visszakanyarodva a témádhoz, ezzel nem lehet mit tenni, nekem is van ilyen ismerősöm, aki bármi normális dolog történik, már próbálja a negatív oldalát feltüntetni. Sose értettem ezt a hozzáállást, de az ő életük, ha így akarják leélni, egészségükre.zola8787 írta:Miért van az, hogy amikor a magyar futball válogatott elér egy hozzájuk képest remek eredményt, akkor megjelennek a többi sportot szerető emberek és elkezdik szapulni a magyar focit?
Amiért manapság bárki bármi jót csinál, már jönnek a negatív hangok. Sokan azt hiszik, hogy menő haternek lenni, fáj az élet, és mindenben a rosszat kell megkeresni. Nem feltétlen ehhez kapcsolódik csak, de mindenhol ezt látom már komolyan. Meg azt, hogy mindenki mindent sértésnek vesz. A feminista túlbuzgástól tudok pl a falnak menni, amikor kiakadnak, hogy egy X-Men plakáton az egyik női szereplőt fojtogatja a főgonosz, és társai.. Visszakanyarodva a témádhoz, ezzel nem lehet mit tenni, nekem is van ilyen ismerősöm, aki bármi normális dolog történik, már próbálja a negatív oldalát feltüntetni. Sose értettem ezt a hozzáállást, de az ő életük, ha így akarják leélni, egészségükre.zola8787 írta:Miért van az, hogy amikor a magyar futball válogatott elér egy hozzájuk képest remek eredményt, akkor megjelennek a többi sportot szerető emberek és elkezdik szapulni a magyar focit?
Akkor már stílusosan: Osztrák-Magyar Monarchia.LG írta:Ez nyilván igy van, hiszen ezek a játékosok már jóval a stadion építések előtt is fociztak. Pl. mikor király kezdte még Magyar Népköztársaság volt.zola8787 írta:Csak egyet írnék ehhez: a mostani magyar válogatott teljesítményéhez semmi, de semmi köze ahhoz, hogy elkezdtek stadionokat építgetni kis hazánkban.
Ez nyilván igy van, hiszen ezek a játékosok már jóval a stadion építések előtt is fociztak. Pl. mikor király kezdte még Magyar Népköztársaság volt.zola8787 írta:Csak egyet írnék ehhez: a mostani magyar válogatott teljesítményéhez semmi, de semmi köze ahhoz, hogy elkezdtek stadionokat építgetni kis hazánkban.
hány féléves a suli és mennyi kreditet kell elvégezni?davi10 írta:
Köszi szépen, hát 30 kreditnél biztos, hogy nem több az ajánlott, mert annyinál többet nem is lehet felvenni
Köszi szépen, hát 30 kreditnél biztos, hogy nem több az ajánlott, mert annyinál többet nem is lehet felvennicsababarca írta:
Gondolom 30 kredit/félév az ajánlott.
De ennek kérdezz utána.
http://bgf.hu/documents/SZABALYOZO_DOKU ... _11_06.pdf" target="_blank
itt a tvsz, biztos írja, de ennyit találtam most 5 perc alatt ami neked kell.
A legtöbb helyről 36ot hallottam, de olvastam 30at, meg az összes felvett felét.Petr írta: A két legutolsó teljesített aktív féléved alatt kell meglennie a 36-nak. Legalábbis legjobb tudomásom szerint.
szerk.: Akkor csak nálunk van így.