Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GoTgeridoss írta:GoT
palesz77 írta:GoT S06E10
Lehet meglesem, de az ESPN-s egyelőre jobban foglalkoztat.PCsabi írta:Ez egy 10 részes sorozat, 40-45 perces egy rész, Cuba Gooding Jr., John Travolta, David Schwimmer szerepelnek benne.Bob_Marley írta:Ezt most nem vágom melyik, az ESPN 30for 30? Mert abból az elsőt láttam, s zseniális volt. Ez egy másik? Mert az Made in America-OJ Simpson címmel fut.
Trailer:
https://youtu.be/nAyn1gDBc7s" target="_blank
Ez egy 10 részes sorozat, 40-45 perces egy rész, Cuba Gooding Jr., John Travolta, David Schwimmer szerepelnek benne.Bob_Marley írta:Ezt most nem vágom melyik, az ESPN 30for 30? Mert abból az elsőt láttam, s zseniális volt. Ez egy másik? Mert az Made in America-OJ Simpson címmel fut.
Ezt most nem vágom melyik, az ESPN 30for 30? Mert abból az elsőt láttam, s zseniális volt. Ez egy másik? Mert az Made in America-OJ Simpson címmel fut.PCsabi írta:42 darab GOT hsz után...
Ezt nézi valaki? American Crime Story - Az O.J. Simpson-ügy.
Első három részt megnéztem, elég jó idáig, Bob, neked szerintem tetszene például
Akkor énisPetr írta: GoT
Spoiler fülbe teszem, mert miért ne:davi10 írta:Szerintem is meg kellett volna várni, amíg az öreg befejezi a könyveket
Minden szavaddal egyetértek, a közhelyes baromságok pedig hatványozottan igazak a mai részre.Tromort77 írta: GoT
Ugyanígy nézne ki minden. A történet már bő 15 éve (lehet 20 is) megvan, Martin mindent kitalált már régen, csak le kell neki írnia. A lezárást tudják a sorozat készítői is, és nagy valószínűséggel az oda elvezető utat is.Tromort77 írta: Nyílván, de akkor úgy fogalmazok, hogy, hogyan nézne ki az egész külső behatások nélkül. A mondandómon nem változtat.
Nyílván, de akkor úgy fogalmazok, hogy, hogyan nézne ki az egész külső behatások nélkül. A mondandómon nem változtat.csababarca írta:Tromort, azt tudod hogy ez egy könyvadaptàció, és Martin a fő ember, nem a sorozatkészítők tesznek valakit érinthetetlenné.
Rész, 10/10. Ilyen csatát ami ennyire visszaad egy csata minden kínját és kaotikusságát még nagyvásznon sem láttam soha.