Nálam Dzsudzsák viszi a prímet egyértelműen az első helyen. Az a munka amit lerakott védekezésben is, szerintem megsüvegelendő.Nekem igazából a portugál meccsen jött ki a védekezése, mikor konkrétan megakasztott több portugál támadást a magyar térfél 16-os vonalánál. Góljai inkább csak hab a tortán. Emellett igazi vezére volt a csapatnak.
Nem emlékszem olyan magyar válogatottra, ahol ennyire dominált a csapatkapitány az utóbbi 20 évben, de majd az öregek kisegítenek ebben.
Második helyre Kádárt teszem, nem véletlen, hogy az ő oldalán nem tudtak fogást találni a belgák, nem is erőltették túlságosan azt az oldalt, nyilván levideóztak minket, az az erősebbik oldalunk volt szemben a másik, finoman fogalmazva is átjáróház oldallal.
Harmadik helyre nálam egyértelműen Lovrencsics a befutó. amikor játszott, erős, gyors, lendületes volt, sokszor meghúzta szélt még a belgák ellen is. Az ő oldala volt azon a meccsen az egyetlen pont, ahol a belgák sebezhetőek voltak.
Fiola szerintem is befért volna a top 3-ba, remek jobbhátvéd. Nagy Ádi szintén ott van spiccen nálam, de nem fért be. Gera meg sajnos 1 félidős játékos koránál fogva, de ha lehetne a legnagyobb koros játékosra szavazni, ő lenne a befutó.