Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem kaptak, tétmeccseket játszanak 3-4 naponta. Volt edzőtábor előtte, ott már nagyjából kész lett szerintem a szezonra, ha visszatérnek Rafinhával, rögtön játszhatnak is - ez a terv legalábbis.Mr. Cesc írta:egyébként ő(k) brazíliában nem kaptak alapozást? majd akkor kezdi meg mikor visszatért? mert akkor gondolom nem lesz rajtra kész a liga kezdéskor, sajnos. meg formába is ki tudja mikor fog jönni...
Egyrészt. Másrészt nem csak a fizetésről állapodnak meg egy szerződésben, nagyon torz képet fest, ha csak annyit nézünk, hogy mennyit kap fizu címszó alatt. Ahogy Palesz is mondta, nálunk nem szokás megsarcolni a reklámbevételeket, míg a Realnál ez bevett szokás, erre mondják mindig, hogy megtérül majd, mert akkora marketingértéke van. Nálunk ez az elszívás sokkal kisebb, így noha fizuban kevesebbnek tűnik, valószínűleg egyáltalán nem marad annyival kevesebb a zsebében, mintha a 15 millió nettónak és a bruttó 40 nettójának a különbségét vennénk.Bob_Marley írta:Kicsit falsok ezek a számok, mert ha jól tudom a 40 az bruttó, mi meg adunk neki 15 nettót.Szóval az is bruttóban simán 25-30......
És még azt sem mondhatjuk most, hogy "pénz helyett a karriert választotta", mert a Madridban is futhatott volna szép karriert, nem csak a Barcában van rá esélye, mégis maradt nálunk.Tromort77 írta:Neymar will earn €15 million per year at Barça. He rejected contracts of €40m per year from PSG and 50m per year from RM. [md]
Pénz beszél, ja nem.
Mondjuk az a 40 szerintem max bruttóba annyi, ami így is több, de azért nem majdnem háromszor annyi..MessiNeymarSuarez írta:Ha igaz a szóbeszéd, akkor évi 15 milliót fog keresni a PSG-éktől pletykált 40 millió környékén.
Azt viszont nem tudom, hogy a fizuemelés érinti-e azt hogy az összes reklámbevételét megtarthatja Neymar.
ntibi67 írta:HIVATALOS NEYMAR 2021-ig hosszabbított
Jó hát az ilyen PSG/City 800 csillió olajvalutát fizetne érte szintű hírek tuti lesznek.MessiNeymarSuarez írta: Dehogy, majd úgyis jön 1 hónap múlva hogy a "PSG és a City mindenkit elad, és összefogva felesbe megveszik Neymart, és elosztják hogy egyik lába ez a csapaté, másik lába pedig a másiké"
szintű pletykák...
Dehogy, majd úgyis jön 1 hónap múlva hogy a "PSG és a City mindenkit elad, és összefogva felesbe megveszik Neymart, és elosztják hogy egyik lába ez a csapaté, másik lába pedig a másiké"TripleH írta:Na akkor ennek a ságának idén vége.
Bartomeu is utalt rá, de így akkor végre.PCsabi írta:Neymar has confirmed he has extended his current deal with Barcelona. (Source: @NeymarJr)