Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem érted, hogy én pl. nem magyarázok bele semmit, egyszerűen jó volt megnézni. Ebbe köss bele!mahitoo írta:Az a baj, hogy az ilyen rendezők, mint Lynch, simán kiadhatnak valamit, aminek tényleg semmi értelme, majd a nagyérdemű úgyis belemagyaráz valamit. Nekem is a kedvenceim között volt, de aztán rájöttem a kis trükkjére.
Ez kb olyan mint amikor vki nagyon sokat agyal azon hogyan elemezzen egy kiállításon egy művet, majd szólnak neki h az a felmosóvedér. Ami pocsék, az pocsék, akkor is, ha érthetetlen, sőt, attól pocsékabb.hank1ee írta:Ez így van szerintem. Én is láttam, de mivel valóban annyira zavaros a film cselekménye, nem mennék bele önerőből, inkább szemezgettem kommentek után:Veidt_madridista írta:Pedig Lynch hatalmas rendező.
"Csak azt tudom (érzem) hogy K jó film. Megfejteni még nem tudtam 100%-osan. Valamit nagyon át akar adni, de nem logikai úton kommunikál. Szerintem összességében fantasztikus. 9/10"
Valahogy ezt gondolom én is.
Ahogy nekem átjött bár cáfolják meg akik másképp gondolják a csaj halucinációja az egész film.Valahogy összemosódik benne a valóság és a képzelet mivela tyúk durván negrogyott fejben, az ő szemszögéből látva mutatja be a világot és minnél betegebb dolgok történnek ő annál jobban szét van esve.Tulajdonképpen egy elmebeteg leszbikus képzelgést mutat be.Legalábbis nekem ez jött le.S.Agüero írta:Újabb filmes kérdés, Lynch Mullholland Drive filmjét látta valaki? Beteg ez a Lynch, még ilyen idegesítő és érthetetlen filmet. Nagy összevisszaság volt az egész, egy katyvasz. Valaki értette ezt? El nem tudom képzelni.
Ez így van szerintem. Én is láttam, de mivel valóban annyira zavaros a film cselekménye, nem mennék bele önerőből, inkább szemezgettem kommentek után:Veidt_madridista írta:Pedig Lynch hatalmas rendező.
gyanús vagy te nekem ezzel a sok szcientológusos cuccalsoadroli írta:hát mostanában nem nézek olyan sok filmet, de írok párat: The Lobster, Short Term 12, 45 years, The Master, Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, Red Eye, Hush, 10 Cloverfield Lane, Bite, New Kids Turbo, Green Room, Demolition, The Nice Guys
sorozatok: Penny Dreadful, Stranger Things, The Night of
https://www.youtube.com/watch?v=iZchwdRaoicDeus írta:Srácok!
Szeretnék kérni egy segítséget tőletek! Elkezdtem nézni a katasztrófafilmeket, tudtok -e sorolni nekem párat?
Amiket eddig tudok:
2012
The Day After Tomorrow
Dante's Peak
Twister
Armageddon (bár ez nem katasztrófafilm)
Deep Impact (Armageddon-copy)
Azok közül, amik nem szerepelnek a listádon: Törésvonal, A Lehetetlen, Viharzóna, A Mag, A Vihar Magja, Életben Maradtak, Fehér Pokol szerintem mind nézhető film...Deus írta:Srácok!
Szeretnék kérni egy segítséget tőletek! Elkezdtem nézni a katasztrófafilmeket, tudtok -e sorolni nekem párat?
Amiket eddig tudok:
2012
The Day After Tomorrow
Dante's Peak
Twister
Armageddon (bár ez nem katasztrófafilm)
Deep Impact (Armageddon-copy)
Pontosan, ugyanannyira betegMQuCsabi írta:Agyas és Agyatlan: CSabi, ugyan olyan stílusú, mint az eddigi Sasha Baron Cohen filmek?
wonder womant épp most néztem, nagyon várós, örülnék neki ha végre a DC is tolna vmi értelmeset... nálam ez a zöld lámpás, superman, nolan batmanjei, batman vs superman kaliberű filmek nem nagyon jöttek be. batman vs supermanet épp a héten a néztem, az utolsó 20 perc egy brutális megagiga látvány orgia volt, a film meg olyan 3/10... jó indulattal...
Ahogy írták, a Gépész, meg még esetleg a Játsz/ma.hank1ee írta:Tudnátok nekem az Álmatlansághoz hasonló, sötét hangulatú filmet ajánlani? Olyat szeretnék nézni, ami rejtélyes, és a középpontjában lehetőleg egy személy/személyek vívódása áll, mint ebben, vagy akkor akár mondhatnám a Mementót is. Előre is köszi.