2016.08.08. 21:34:21
Én értem persze én is reménykedek, de nem érzek fájdalmat, mert ott van egy Csernoviczki, aki sérülten végigtolja, ott van egy Ungvári, aki "utolsókat" rúgja (nyilván túlzás) és még mindig ott van, ezek az örömteli dolgok és erről szól nekem mindig az Olimpia. Hogy leülök és látom xy embert, aki az egész életét, fiatalságát azért áldozza fel hogy örömöt szerezzen egy országnak és az elsődleges a sportban, hogy a saját határaidat győzd le, onnantól nyertes vagy. Még tegnapelőtt valaki írta, hogy xy-nak nem tud úgy szurkolni mert ilyen meg olyan, én nem tudok így hozzáállni a fent említett dolgok miatt, ahogy egy katona az életét adja egy országért úgy ezek a "kiskatonák" ha nem is az életüket, de vért verítéket adnak bele a sikerért. És nem mindig jön össze főleg ezek a sportágakban mint beszéltük már sokszor lutri. Elég egy rossz asszó, menet és vége. De ez az emberi természet és együttható, amivel nem tudsz számolni. Lehet bevert két felest az ellenfeled reggel és élete formáját hozza le. Örüljünk annak, hogy van egy akkora klasszisunk Hosszú Katinka személyében úszásban, ami 20 éve nem volt, ő hozza a "kötelezőt" meg majd mások is, akik nagyon kiemelkednek, de azon kívül számomra minden parkettára, tataminra, szőnyegre, pástra bármire való lépés már egy örömteli pillanat, mert több millió ember látja Boglárkát, Víget, Évát stb embereket egy világviszonylatban parányi országból és a sport, Olimpia erről szól nálam. Kicsit fennkölt, de így gondolom.