Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazdaffy írta:Nem eleg. Minimum a 4 giga. Gondolom uj gepnel nem akarsz rogton medium szinten megallni meg az uj jatekoknal sem.
INTEL Core i5-4440 3.10GHz ?daffy írta:Nem. Kell az i5
visca el barca írta: ez ilyen olcsó könyv, de nagyon jó, én anno a CBA-ban vettem, ott lehet kapni ennek a kiadónak a könyveit:
http://vagabundkiado.hu/megdobbento-sor ... lkossagok/" target="_blank
ez egy blog, eléggé leépült régen sokkal több tartalom volt rajta, de általános infóra jó, meg arra is, hogy szerezz pár új nevet, akiket aztán lehet guglizni
http://www.666.hu/sorozatgyilkosok/" target="_blank
ez ilyen olcsó könyv, de nagyon jó, én anno a CBA-ban vettem, ott lehet kapni ennek a kiadónak a könyveit:geridoss írta:Sorry, hogy közbeszólok egy más témával, de könyvek terén kérnék segítséget. Elég sokat olvastam mostanában (legtöbb wikipedia) sorozatgyilkosokról (nem tervezek azzá válni, csupán érdekel a téma), és kedvet kaptam egy-két hasonló jellegű könyvhöz is. Tudnátok ajánlani néhány darabot, amik ilyen témájúak?
Ilyen felbontásban nem fog játszani a lenti videokártyákkal,ha meg visszább veszi,akkor csúnyább lesz a kép.Petr írta:Monitornak ezt ajánlanám. Egész olcsó a méretéhez képest, ráadásul szép színe is van. Erősen gondolkozom én is egy ilyenen.
total war féle játékok nem az én világom, a gta V meg öcsémnek is megy, pedig nincs valami jó gépedaffy írta: Egyre több sajnos,én nem játszok sokfélével,de a gta mindenképp és szerintem a total war is eszik gazdagon.
Ez a konfig jónak tűnik,szerintem hozzáértők állították össze.
Egyre több sajnos,én nem játszok sokfélével,de a gta mindenképp és szerintem a total war is eszik gazdagon.soadroli írta:én ezt néztem ki.
egy fórumon ilyen konfigot ajánlottak:a videókártyából és a prociból lehet jobb lenne egy olcsóbb is
daffy, milyen játék zabál annyit?
A 970 3,5 giga memóriával rendelkezik. Ha hozzá kell nyúlnia az ezen felüli 0,5gigához,akkor hajlamos akadni,lerozzanni. Ezért mindenképpen minimum 4 gigával rendelkező kártyát választanék. Amúgy én egy gtx960 4gb kártyával játszok fullhd-ban gond nélkül. Nagyon erősen javallom azt a legalább 4 gigát.soadroli írta:kb 200-250-et szánnék rá, nem vagyok akkora kocka, nem kell nekem hogy minden maxon fussona 970-nek jobban tetszik az ára, szerintem az is elég lenne.
amikkel játszanék: far cry 4 és primal, fifa 16, dark souls 3, újabb assassin's creedek...hát nemtom' meg majd amik jönnek mostanábanja és ebbe az árban jó lenne ha monitort is bele tudnánk sűríteni, vagy az nem lehetséges?
1060. kb 10%-kal jobb összességében. A fogyasztás/teljesítmény aránya 30%-kal. sok kérdés nincs.soadroli írta:szeretnék venni pc-t. lenne pár kérdésem, van itt olyan aki képben van? pl melyik videókártyát vegyem, gtx970 vagy 1060, stb
a kamerás 144p-s filmeket amiket szeretsz minden viszisoadroli írta:szeretnék venni pc-t. lenne pár kérdésem, van itt olyan aki képben van? pl melyik videókártyát vegyem, gtx970 vagy 1060, stb