Messias2 írta:Akárhányszor nézek Liverpool meccset, Coutinho mindig lenyűgöz.
Ez is milyen gól volt!

Ezen kívül szerintem nem olyan jó ma, de ez köszönhető annak is, hogy Klopp valamiért 2 ilyen centerrel a keretben is úgy dönt mostanság, hogy pár évvel ezelőtti Barcás játékot játszat, és nem kell csatár a kezdőbe. De ez a gól eszméletlen volt, hogy odatette..

Előző szezonban is egy hatalmas bombával kezdte a bajnokságot, nem váratja sokáig a drukkereit.
szerk.: Ez is milyen finom labda volt..
Tromort77 írta:Nincs vele bajom, csak 10 jó megmozdulására jut egy kapitális hiba. Pedig azon a poszton pont a stabilitás lenne a legfontosabb.
Na, mondom én, hogy kezded megkedvelni, eddig kevesebb jóra jutott 1 rossz..
Tromort77 írta:Nem hinném, hogy kp-ra jönne még bárki is. Wijnaldum-ra is ott számít, plussz ott van még Grujic is aki nekem tetszett az előszezonban. Ha igazolnak akkor csak szerintem egy LB-t, remélem ez a mai meccs csak megerősítette őket ebben.
Grujic nekem is tetszett, emberük szerintem is van elég, de folyamatosan jönnek a hírek..

De akkor lehet tényleg csak pletykák. Még abba bízok, hogy Ejaria játszik majd néha szezon közben, ő nagyon tetszett nekem.
Tromort77 írta:Henderson-ról azt tudom, hogy msot jól érzi magát fizikailag és most végig csinálta az egész előszezont. Ami jó jel. Reméljük formába is jön. Mert a pályán még nem az igazi.
Kíváncsi leszek, engem tavaly ugye nem nyűgözött le, de fájós lábbal nehéz is. Remélem most nem hátráltatja semmi majd, mert az ilyen stílusú játékokat szeretem.