Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt írtam én is, azt néztem ez az állat utolsó emberként szerelt, Masche meg ott nézte kb.Messias2 írta:Egy Messi heatmapet majd valaki linkelhetne.
Néha nem tudom eldönteni, hogy nem Xavi játszik-e helyette.
Nézd meg ott van Umtiti, határozott és teljesen patentül játszik, Gomes a legnagyobb higgadtsággal passzolgat az embere mellett, Arda (bár ő nem új) de végre vállalhatóan játszik, Denis szintén elég magabiztosan hozza a posztot (tényleg ő lesz így Iniesta utódja), Digne mintha világ életében itt játszott volna, Vidal meg hát, hogy is mondjam, nálam eddig Oleguer szinten van...Vakmacska írta:Én olyan szempontból sajnálom a korai gólt, hogy leült a meccs.
A Sevilla biztos hajtana még, és akkor jobban kiderülne, hogy az újoncok mennyire válhatnak majd be, mik a gyengéik.
sajnos a rotálás nem LE fegyvere... meg hát az MSN se szeretne nagyon padozni gondolom..TripleH írta:remélem Munír marad és ő lesz a 4. támadó idén rendes rotálással.
Pedig tavaly voltak biztató megmozdulásai, szerintem elfelejtett a nyáron focizni.sas1 írta: Hát ez a Vidal tényleg nagyon gyenge.Bár már lehet,hogy kihegyeztem rá magam de bíztam benne.
Hát igen. csak ott kicsit más társak vették körül.MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom mi lett vele, Sevillában egész jól tolta, nem lógott ki hátrafele.
Hát ez a Vidal tényleg nagyon gyenge.Bár már lehet,hogy kihegyeztem rá magam de bíztam benne.TripleH írta:Remélem SR nagyon hamar jönni fog vidal helyett, ez a gyerek übergagyi.
TripleH írta:Remélem SR nagyon hamar jönni fog vidal helyett, ez a gyerek übergagyi.