Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vakmacska írta:én azért megkérdezném, hogy mit fújt le előtte a bíró, mert én az ismétlésekben sem láttam semmit.
szerintem annyira volt szabálytalan, mint SR labdalevétele, amit kezezésnek láttak.
Messias2 írta:Nagyon fos az új La Liga designe.
Félelmetes hanyaszor megfirkálták ma...TripleH írta: Bakker Vidal szerelt. :O
TripleH írta:Miért valaki szimpátia fájdalmakat hoz össze Maschal vagy csak vki megunta és leült?MessiNeymarSuarez írta:
Nézzük mire megyünk 9 emberrel a Sevilla ellen.
Miért valaki szimpátia fájdalmakat hoz össze Maschal vagy csak vki megunta és leült?MessiNeymarSuarez írta:
Nézzük mire megyünk 9 emberrel a Sevilla ellen.
Direkt Dinnyét és Gonest figyeltem.Nagyon jól játszanak.Sőt Dinnye kifejezetten nagyot ment ma.Nem értem miért őt hozta le.Bakker ha ezek után Mátyás kesz a csere balos...MessiNeymarSuarez írta:EJJJ Andre Gomes deszép labdát adott Dignenek....Digne belövi, éééés MESSI FEJES![]()
![]()
Nem mellesleg, am nem lassú. Nagyon jól festenek a nyári szerzemények.MessiNeymarSuarez írta: Közben Umtiti meg feljön a kapuig
Hamarabb próbáltam volna meg akkor azt, hogy Vidal lejön, Alba fel, és Digne kerül át a jobbosra, oké hogy ballábas de na.TripleH írta:Az persze, Dignét cseréld le, Vidal meg had legyen a pályán...