Ez a legnagyobb hülyeség..oké ne kerüljenek egy csoportba azonos nemzetiségű csapatok, de egy ágra meg egymás mellett lévő betűjelűbe miért nem. Nem igazán értem.sanyi9007 írta:MessiNeymarSuarez írta:Dortmund miért nem kerülhetett hozzánk, csak a E F csoportba?
Mert a Bayern ott van az első 4 csoport valamelyikében(bocsi,elfelejtettem melyikben).
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- barca0417
- Entrenador del Barça

City-nek örülök, jó kis meccsek lesznek.
Közben alakulnak az EL csoportok, hogy a Realnak maradjon könnyű ellenfél a kieséses szakaszra.
Közben alakulnak az EL csoportok, hogy a Realnak maradjon könnyű ellenfél a kieséses szakaszra.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2016.08.25. 18:51:51-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Mert a Bayern ott volt az első négy csoportban, így mindkét csapat fixen a másik négyesbe került.MessiNeymarSuarez írta:Ezt nem értem.. Dortmund, Leverkusen miért nem kerülhetett volna hozzánk??
Mönchengladbach meg majd az első négybe kerül majd, kivéve ugye a Bayern csoportja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2016.08.25. 18:37:12-kor.
madridista
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezt nem értem.. Dortmund, Leverkusen miért nem kerülhetett volna hozzánk??
Nem csak az azonos nemzetiségűek(+orosz-ukrán nem) kerülhetnek össze?
Nem csak az azonos nemzetiségűek(+orosz-ukrán nem) kerülhetnek össze?
Megkapjuk a City-t hát van ez így.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát ennek nagyon nem örülök, elég nehezet kaptunk, Henry törne el a kezed. 

MessiNeymarSuarez írta:Dortmund miért nem kerülhetett hozzánk, csak a E F csoportba?
Mert a Bayern ott van az első 4 csoport valamelyikében(bocsi,elfelejtettem melyikben).
Jon a City Peppel.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Varatrix
- Director del Fútbol
City lesz a miénk Guardiola miatt...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Azért a jelenlegi Dortmund igencsak megszorongatja majd a Madridot 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Dortmund miért nem kerülhetett hozzánk, csak a E F csoportba?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Messias2 írta:Ezek az UEFA sorsolások/díjátadók évről évre egyre szánalmasabbak.
Már csak a közös pucsitások hiányoznak Roniék között

Nero. : Ezzel én is igy vagyok. Remélem sohatöbbet nem lesz ilyen, hogy egy csapat egy BL-ben ilyen könnyű ágat kap... Én nem lennék büszke ha ilyen ágat kapnánk és igy nyernénk.
Hideg kiráz hogy igy képes volt egy ilyen csapat nyerni.
Hát igen, a hétvégén is láthattuk hogy Messi nincs benne a világ 3 legjobb játékosába.
Micsoda vicc ez a szavazás te jó ég....
Ez a szelfizés, Hegyi meg a többi degenerált dolog annyira elvette a kedvem hogy el is kapcsoltam majd később megnézem kiket kaptunk. Ezt az undecimát még mindig nem tudom felfogni, görcsbe rándul a gyomrom ha mutogatják a pillanatait.

Ez a szelfizés, Hegyi meg a többi degenerált dolog annyira elvette a kedvem hogy el is kapcsoltam majd később megnézem kiket kaptunk. Ezt az undecimát még mindig nem tudom felfogni, görcsbe rándul a gyomrom ha mutogatják a pillanatait.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ezek az UEFA sorsolások/díjátadók évről évre egyre szánalmasabbak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Razgrad sincs messze és közel a tengerpart.
Porto, Brugge, Ludogorec. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
én is gondoltam rá h ilyen szempontból jó lenne zágráb, de hogy szerzel rá jegyet? a maksimir kb 35.000 fős, nagyjából 10 perc alatt elvinnék az összes jegyet...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ezesetben várom majd alkalomadtán a PÜ-t. Megoszlik a benzinköltség .Én ilyenkor mindig azért drukkolok, hogy valami közeli csapat legyen a csoportunkban és mehessek kocsival meccsre:-) Sajnos a magyarok totál nem fognak soha sem idehozni egy Barca meccset, de most A Zagrebbel kiegyeznék!

-
- Capitá del Barça
Én ilyenkor mindig azért drukkolok, hogy valami közeli csapat legyen a csoportunkban és mehessek kocsival meccsre:-) Sajnos a magyarok totál nem fognak soha sem idehozni egy Barca meccset, de most A Zagrebbel kiegyeznék!
Egyébként durva, hogy a környékről mennyire nem jut be senki a BL-be, és akkor is ugye 1:8-hoz, hogy velünk lesz egy csoportban.
A Matador Puchov elleni BL-selejtezőben azért jó volt látni Dinhoékat. Ez sem tegnap volt.
Egyébként durva, hogy a környékről mennyire nem jut be senki a BL-be, és akkor is ugye 1:8-hoz, hogy velünk lesz egy csoportban.
A Matador Puchov elleni BL-selejtezőben azért jó volt látni Dinhoékat. Ez sem tegnap volt.
- Normandia
- Director del Fútbol
Mán aztatat nem fogják kapni az biztos.MessiNeymarSuarez írta: Ejjnye, ilyet nem szabad mondani, mindenki tudja hogy egy Roma simán van egy Arsenal-Bayern szintjén...

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Porto: Közel vannak, kell valami nagy meccs az őszi szezonban is a klasszikust leszámítva
Basel: Szintén nincsenek messze, és abszolút verhetőek
Ludogorec: Nem túl erősek, távolságban ez sem vészes.
Ilyen halálcsoportba nem kéne kerülni, meg az ilyen orosz-török-ukrán utazásokat is offolnám ha lehetséges.
Basel: Szintén nincsenek messze, és abszolút verhetőek
Ludogorec: Nem túl erősek, távolságban ez sem vészes.
Ilyen halálcsoportba nem kéne kerülni, meg az ilyen orosz-török-ukrán utazásokat is offolnám ha lehetséges.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
visca el barca írta:csoportkör lényegtelen, úgysem tud olyan csapatokat kapni akik ellen kiesnének. az uefa ligás csapatokat szokás szerint majd a kieséses körben kapja.kapitány írta:Besz@rok ha a madrid megint európa liga szintű csoportba kerül!!!!
Ejjnye, ilyet nem szabad mondani, mindenki tudja hogy egy Roma simán van egy Arsenal-Bayern szintjén...

- visca el barca
- Presidente del Barça
csoportkör lényegtelen, úgysem tud olyan csapatokat kapni akik ellen kiesnének. az uefa ligás csapatokat szokás szerint majd a kieséses körben kapja.kapitány írta:Besz@rok ha a madrid megint európa liga szintű csoportba kerül!!!!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Besz@rok ha a madrid megint európa liga szintű csoportba kerül!!!!