Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiába akarod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, a román bajnokság 11. helyezettjét az U21-es csapatnak is meg kellett volna verni. Lehet itt keresni a kifogásokat, de a PL-t megint durván beárazták.Tromort77 írta: Mégis pihentettek olyanokat is akikre szükség lett volna. Sőt, Lanzini és Payet is edzett már a napokban. Ha valóban annyira fontos lett volna legalább a padra teszi őket.
Mégis pihentettek olyanokat is akikre szükség lett volna. Sőt, Lanzini és Payet is edzett már a napokban. Ha valóban annyira fontos lett volna legalább a padra teszi őket.Messias2 írta: Mondom, hogy érdekelte őket, mentek előre, hajtottak. A játékosokon is látszott, hogy nem alibiznek, egy 50 ezres közönség előtt nehéz is.
Európai szinten másodszor bukott meg Bilic "játékrendszere", ha a beívelésekre épülő centerjátékot annak lehet nevezni. Az meg már a PL-ben is látszott, hogy Payet nélkül meg vannak lőve. Sztem idén top 10-ben nem lesznek.
Mondom, hogy érdekelte őket, mentek előre, hajtottak. A játékosokon is látszott, hogy nem alibiznek, egy 50 ezres közönség előtt nehéz is.Tromort77 írta: Valóban nem láttam a meccset, de pihentetett több poszton is. Ha jól látom egész pontosan 5 helyen is. A tavalyi fricska után ha valóban érdekelte volna őket szerintem idén biztosan jobban készülnek. Azért illett volna nyerni B csapattal is.
Valóban nem láttam a meccset, de pihentetett több poszton is. Ha jól látom egész pontosan 5 helyen is. A tavalyi fricska után ha valóban érdekelte volna őket szerintem idén biztosan jobban készülnek. Azért illett volna nyerni B csapattal is.Messias2 írta: A kezdő a sérültek miatt volt ilyen felforgatott, és aki szerint a WHU nem vette komolyan az EL-t, az nem látta a meccset.
Nyerni akartak ők, csak egyszerűen kevesek voltak. Az egyéniségeikből élnek, azok meg most sérültek.
A kezdő a sérültek miatt volt ilyen felforgatott, és aki szerint a WHU nem vette komolyan az EL-t, az nem látta a meccset.Tromort77 írta: Mondjuk a kezdőt elnzéve pont nem érdekelte Bilic-t.
Azért ezt se jelenteném ki 100%-ra, Azért idén ott lesz a City-Mu-Pool-Chelsea-Spurs is komoly riválisnak.roby122 írta:4. helyre meg mindig jó lesz.
Mindig volt a csapatában 2-3 drága húzóember, a többi az vagy tehetség vagy valami néger francia jó munkás ember.TripleH írta: De már a szándékot sem nagyon lehet érezni, hogy ő bajnok aspiráns Arsenált szeretne, erre a legjobb példa Mustafi és Pérez.
De már a szándékot sem nagyon lehet érezni, hogy ő bajnok aspiráns Arsenált szeretne, erre a legjobb példa Mustafi és Pérez.MQuCsabi írta: Én ebben ne mhiszek. Ő "husz éve" ezt csinálja, az egy dolog, hogy szereti pátyolgatni az embereket, de nem hiszem, hogy az utódjának spórolgatna
Én ebben ne mhiszek. Ő "husz éve" ezt csinálja, az egy dolog, hogy szereti pátyolgatni az embereket, de nem hiszem, hogy az utódjának spórolgatnaArsenal igazolási politikáját elnézve, ott már Wenger elengedte a dolgot, neki már gyakorlatilag lefőtt a kávé és nem akar sok pénzt elszórni. Szerintem már a saját utódjának hagyja meg a pénzt, hogy majd jövőre ő költhessen.
Ez csak egy hasonmas:DMQuCsabi írta:Baromi vicces ezzel az uszkár - harcsa szerelemgyerek fejjel
PCsabi írta:
Mióta mondják ezt? 10 éve?S.Agüero írta:Most már szerintem az Arsenal se fog a 4-ben végezni.
Érdekes egy gyerek ez...Messias2 írta:Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Csabi, te tegnap óta fullba nyomatod a kretént, így nem gyün majd az Oscar bácsi...MQuCsabi írta:Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.
Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.
Ezt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért kösziMessias2 írta:Hosszabított a Leszterrelrecrea írta:Mi a túró lett Vardyval? Lehozták, h megvette az Arsenal, első fordulóban meg nézem, h ugyanott. Mi volt a bibi?