Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ebben ne mhiszek. Ő "husz éve" ezt csinálja, az egy dolog, hogy szereti pátyolgatni az embereket, de nem hiszem, hogy az utódjának spórolgatnaArsenal igazolási politikáját elnézve, ott már Wenger elengedte a dolgot, neki már gyakorlatilag lefőtt a kávé és nem akar sok pénzt elszórni. Szerintem már a saját utódjának hagyja meg a pénzt, hogy majd jövőre ő költhessen.

Ez csak egy hasonmas:DMQuCsabi írta:Baromi vicces ezzel az uszkár - harcsa szerelemgyerek fejjel

PCsabi írta:
Mióta mondják ezt? 10 éve?S.Agüero írta:Most már szerintem az Arsenal se fog a 4-ben végezni.
Érdekes egy gyerek ez...Messias2 írta:Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Ő is hosszabított.P.U.Y.O.L. írta: Mahrez is biztosan marad?
Csabi, te tegnap óta fullba nyomatod a kretént, így nem gyün majd az Oscar bácsi...MQuCsabi írta:Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.
Úgy volt, hogy reggel felkelt, ivott egy tejeskávét, az kicsit meghajtotta. Azt hitte délre alá is írja az Arsenalhoz a szerződést, de aztán valami elkattant: Hezitálni kezdett. Azt hitte ez egy égi jel, egészen vacsoráig fel alá járkált a hall-ban, végül felhívta a menedzserét, hogy ne mmegy sehová. Úgyis negyedik lenne, nicns benne kihívás, hogy előre tudjaEzt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért köszi![]()
Azt hittem vmi izgalmasabb sztori van mögötte.

Ezt mondjuk kitaláltam magamtól is, de azért kösziMessias2 írta:Hosszabított a Leszterrelrecrea írta:Mi a túró lett Vardyval? Lehozták, h megvette az Arsenal, első fordulóban meg nézem, h ugyanott. Mi volt a bibi?
Hosszabított a Leszterrelrecrea írta:Mi a túró lett Vardyval? Lehozták, h megvette az Arsenal, első fordulóban meg nézem, h ugyanott. Mi volt a bibi?
Ezaz!palesz77 írta:Ha minden igaz, akkor sikerult az Everton elol elhappolni Lucas Perezt.
Na végre jön Origi!!!palesz77 írta:Csak cserélnék Klopp helyében.. A másodikat látom csak, de eddig ez semmi, megint jön a 'távolról rálövöm, ha nincs más" megoldás sokaktól. Hendo egyszer betette Sturridgenek mélységből, de amúgy csak lövöldözés megy. Lallana szerintem labdába se ért nagyon eddig, vagy csak a stream minősége rossz. De Coutinhoék se jobbak. Hendo mellé hátra kéne Can, előre Mané és Origi, hátha lesz valami változás. De ez így nem lesz meg X-re se jelen állás szerint.