Élő közvetítések
Matyi:-):-)@
MATHIEUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
GOOOL!!!!! HAHA MATYII BŰNTET!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.09.10. 21:34:36-kor.
-
- Jugador d'estrella
Denisnek úgy látom nagyon nem megy a betömörülő csapatok ellen. Nem érzi a kispasszos, rövidpasszos, kényszerítős játékot. Sajnos neki terület kell. Dignie nem jól indul be. Kevés. Vidalmnak és Matyinak 2 jó passza ma még nem volt. Paco gyenge. Neymar egyedül kevés. Ha nem jön nagyon hamar a Messi Suarez páros akkor nem hiszem h meglesz a 3 pont. Hozzáteszem h Alves nagyon hiányzik
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem lenne hülyeség meglépni 3 védőre, oké betliztünk egy gólt, de nem ékes az alaves támadása.palesz77 írta:Ezt mondjuk pont gyonyoruen csinalta Paco, de tenyleg nincs jatekban. Mondjuk a kozepcsatarok ritkan szoktak, de kiugratni se sikerult sajna eddig, kene egy Messi hatra, hogy odarakja ele a bogyot.
En lehoznam Vidalt a felidoben, helyere Messi, Ini meg Denis helyere, aztan 343-ban hajra. Suarez meg johetne Arda vagy Paco helyere 15 perc utan, ha nincs valtozas. Kontrakra kell egyedul figyelni, de ha Digne fegyelmezetten hatul tud maradni, akkor szerintem azert megoldhato lenne egy Alaves levedekezese. De fel kell porogni nincs mese, ez keves lesz a folytatasban.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Nem vagyunk rosszak, viszont a második félidőben több kell. Neymar szinte egyedül van elől, lévén Arda és Paco nem igazán játszanak ma jól.
A következő játékrészre pedig jöhetnek is Messiék, remélhetőleg a fordítás is mielőbb sikerül.
Visca El BARCA!!!
A következő játékrészre pedig jöhetnek is Messiék, remélhetőleg a fordítás is mielőbb sikerül.
Visca El BARCA!!!

csak egy apró bibi van a csapatunkkal: a góllövés nem szerepel a repertoárjukban..
a könyökömön jön ki, de nincs lendület csak a jól ismert meddő kerengés a kapu előtt.
LE. ?????

a könyökömön jön ki, de nincs lendület csak a jól ismert meddő kerengés a kapu előtt.
LE. ?????
Egyelőre kiábrándító lötyögés. Egy félidő előny adtunk. Nem lenne jó ezek ellen pontokat veszíteni. Nem korai még a pihentetés a harmadik bajnoki meccsen?
Denis Suarez milyen gyenge te jó isten...bedobás is miatta lett, utána meg róla fordult le olyan könnyen, aki a gólpasszt adta.. egy jó megmozdulása nem volt, semmi önbizalma..
Vidal meg akar, gyors, de nem elég ügyes a Barcába
Vidal meg akar, gyors, de nem elég ügyes a Barcába
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ezt mondjuk pont gyonyoruen csinalta Paco, de tenyleg nincs jatekban. Mondjuk a kozepcsatarok ritkan szoktak, de kiugratni se sikerult sajna eddig, kene egy Messi hatra, hogy odarakja ele a bogyot.
En lehoznam Vidalt a felidoben, helyere Messi, Ini meg Denis helyere, aztan 343-ban hajra. Suarez meg johetne Arda vagy Paco helyere 15 perc utan, ha nincs valtozas. Kontrakra kell egyedul figyelni, de ha Digne fegyelmezetten hatul tud maradni, akkor szerintem azert megoldhato lenne egy Alaves levedekezese. De fel kell porogni nincs mese, ez keves lesz a folytatasban.
Mondtam hogy nem lehet ennyit rotálni. Egyébként a nagy "mátyiőzások" közepette ne feledkezzünk meg arról hogy ez a gól Mascheranoé volt...
Félidőbe lehet hozni Iniestát, Messit és Suárezt.
Félidőbe lehet hozni Iniestát, Messit és Suárezt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Vidal amúgy úgy gyenge ahogy van ,előre és hátra is, Arda meg a tavalyi formáját idézi. Paco a pályán van egyáltalán? Így nehéz lesz... 

- Varatrix
- Director del Fútbol
A védők alszanak igazából.
Lenyűgözően szervezett ez az Alavés, Botrányosan unalmas de tényleg nagyon jól csinálják.
Lenyűgözően szervezett ez az Alavés, Botrányosan unalmas de tényleg nagyon jól csinálják.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Annyira szerintem nem veszes, csak ha nincs se Ini, se Messi, es Busi nincs god modeban, akkor nincs kreativitas nagyon.. Ney probalkozik, de az atutoero hianyzik, egyedul o se tud 4 emberen atmenni..recrea írta:Felküldtük ma a mezt a pályára.
Na ez meg szuper.. Ra kell kapcsolni innentol, jonni fog Ini es Messi is szerintem.
-
- Director del Fútbol
fel lehet kötni a gatyát...
Szünetben jöhetnek is Messiék....
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nos..felébredni
Felküldtük ma a mezt a pályára.
-
- Barça B
Nekem se mutatja.MessiNeymarSuarez írta:Hátakkor hajrá![]()
Nehéz lesz, de be kell valahogy húzni.
Amúgy csak nekem nem mutatja a fórumok legújabb hozzászólásait jobboldalt?
Mindegy kinek szurkolsz
Akkor is a Barca a legjobb!
Akkor is a Barca a legjobb!
- Varatrix
- Director del Fútbol
ez az akavés... fuu de fárazstü mecs lesz ez
Csak engem zavar "Diny"? Szerintem "Dinye" inkább.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
HAJRÁ
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hátakkor hajrá