Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez attól függ, hogy milyen sorsolást kapnak. A Barca, Bayern, Atleti, City, Juve ötös ellen mind esélytelenebbnek érezném őket.recrea írta: Idén is ott lesznek a végén, igazából ugyanaz a 3 csapat az esélyes megint.
Simeone Atletije 100x jobba és szervezettebben védekezik, mint ez a Madrid.ntibi67 írta:Amugy észrevettétek,hogy tegnap mint ha Simeone Atleticoját láttuk volna a Dortmund ellen?
10 emberrel védekeztek és vártak a kontrára.
Labdabirtoklás 60-40
Kaput eltaláló lövések 10-4
Sztem nem egy súlycsoport a Sporting meg a Real, bárhol játszanak.ntibi67 írta:Ha a Madrid Nov 22. kikap a sportingnál akkor az utolsó fordulóban hazai pályán meleg lehet a pite a Dortmund ellen!visca el barca írta:amennyi utolsó perces gólt összemakkoltak az elmúlt években, most tvszerű volt, hogy ők kapjanak egyet. mondjuk ígyis-úgyis csoportelsők lesznek, szóval a tegnapi eredmény tök mind1 volt
Ha a Madrid Nov 22. kikap a sportingnál akkor az utolsó fordulóban hazai pályán meleg lehet a pite a Dortmund ellen!visca el barca írta:amennyi utolsó perces gólt összemakkoltak az elmúlt években, most tvszerű volt, hogy ők kapjanak egyet. mondjuk ígyis-úgyis csoportelsők lesznek, szóval a tegnapi eredmény tök mind1 volt
Miért kellett volna azt mondania? Melyik edző mondana hogy a csapata nem megerdemelten nyert?ntibi67 írta:Érdekes volt Zidane nyilatkozata a tegnapi meccs után
Szerinte a játékosai győzelmet érdemeltek volna,hiszen a 87. percig vezettek
Nagyon rövid az emlékezete,hiszen a Sporting ellen a 88. percben még vesztésre álltak
Akkor nem mondta,hogy nem érdemelték meg a győzelmet
Baromi ügyes gyerek, bátor, lendületets, tapad hozzá a bogyó, de közben az eszét is használja azért, nem egy fejét lehajtva labdavesztésig cselező típus. Szegénynek egyedül a fizikumával lehet gond, olyan mintha egy alsóst felvittek volna a felsősök közé focizni.. Persze Leo is megoldotta, ott a példa előtte, nem is tűnik úgy, hogy ez teljesen visszavetné, de nehéz dolga lesz az biztos. Először is egy kis izom nem ártana neki, Messi 1 cm-el nagyobb csak nála, de 8 kg-al nehezebb, szép lassa nenki is el kell kezdeni felépíteni magát szerintem, ha nem akarja, hogy minden átlagos védő szemrebbenés nélkül leütközze..TripleH írta:Emre Mor nem kicsit volt kellemes meglepetés, azt hittem valami nyeretlen tini, de kifejezetten látni benne az x-et.
Mentségére szóljon, hogy olyan szinten kétlásbas, hogy lehet már el is felejtette melyikkel kezdte el eredetileg pofozgatni a bogyót..Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=YD5nLeBuV3wrecrea írta: Dembelè eddig 5/5 vezette bele a labdát Daniloba vagy elönzőzte, ritka okos játékosnak tűnik.
Ez az idei Dortmund lehet nem fog döntőt játszani, de nagyon szimpatikus csapat jelenleg, es ha azt nézzük, hogy hány évesekbol áll, azert az eredmények se rosszak.Veidt_madridista írta: Nekem mar az EB-n is tetszett a mozgása, jatekstilusa. Pedig nem játszott sokat.
Nekem mar az EB-n is tetszett a mozgása, jatekstilusa. Pedig nem játszott sokat.TripleH írta:Emre Mor nem kicsit volt kellemes meglepetés, azt hittem valami nyeretlen tini, de kifejezetten látni benne az x-et.
Bizony, Bonucci Barzagli, meg Chiellini hátul, Evra és Alves meg kicsit feljebb, illetve Alves jóval feljebb, ő a második félidő nagyrészét a Sevilla térfelén töltötte, de tőle ez nem meglepő. Asamoah meg kb. balszélsőt játszott, mondjuk sokra nem mentek vele. Viszont a védelmük nagyon masszív volt, talán egy sevillai helyzetre emlékszem. Középpályájuk is elég erős volt, egyedül a támadásokat nem sikerült befejezniük, pedig voltak ziccereik. Ha Higuaínt sikerül formába lendíteniük, akkor ez a meccs alapján azt mondom, hogy idén is számolni kell velük, mert nagyon egységesek.BBC írta: Juventusnál mi volt ez a kezdő? Valaki leste a meccset?
3 védő+Evra,Asamoah,Daniel Alves a kp-n????
Ahogy láttam azért az összefoglalóból nektek megvoltak a ziccereitek csak nem lőttétek be,van ilyen..recrea írta:Speciel én örültem volna, ha csak megközelítőleg úgy megyünk hétvégén az Alaves ellen, ahogy a mindenek felett állók mentek tegnap 0-1 után, mert csak az első gól ideje volt kérdéses.
Messa írta:Pontosan... Ki fog pukkadni a malac lufi, a foci ilyen, ennyi ilyen kétes, szerencsés, nem megérdemelt győzelmet hihetetlen hogy tudnak összehozni. Lesz ennek böjtje, én ebben biztos vagyok, el fog jönni a pillanat, amikor a kapufákról majd kifelé pattannak a 95.perces lövések, meg a sorsdöntő büntetők. Nem létezik, hogy ilyen játékkal még egyszer csúcsra érjenek.Nero. írta:Amúgy az a szomorú hogy a Real tavaly pont ezzel a játékkal tudta elhozni az undecimát...![]()
Pontosan... Ki fog pukkadni a malac lufi, a foci ilyen, ennyi ilyen kétes, szerencsés, nem megérdemelt győzelmet hihetetlen hogy tudnak összehozni. Lesz ennek böjtje, én ebben biztos vagyok, el fog jönni a pillanat, amikor a kapufákról majd kifelé pattannak a 95.perces lövések, meg a sorsdöntő büntetők. Nem létezik, hogy ilyen játékkal még egyszer csúcsra érjenek.Nero. írta:Amúgy az a szomorú hogy a Real tavaly pont ezzel a játékkal tudta elhozni az undecimát...![]()