Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért kíváncsi leszek mi lesz, ha a szezonban egyszer SR lesérül és Vidal még a padon se lesz? Sokan írták hogy csak károgunk páran az miatt, hogy kellene jobb hátvéd. "Nem kell mert SR és Vidal megoldja." Vidal ahogy látjuk már nagyon nem fogja megoldanipalesz77 írta:Atletico elleni keret: MAtS, Cillessen, SR, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Digne, Iniesta, Rakitic, Busquets, Gomes, Denis, Arda, Messi, Neymar, Suárez, Paco
Kimaradt: Rafinha, Vidal és Masip, plusz Umtiti sérülés miatt
Adom. Nem feltétlenül az argentin formája miatt, hanem többek közt azért is amit írtál, de én elsősorban a szögletekre hegyezném ki a dolgot mind támadásban, mind védekezézben baromi hasznos lehet a robosztus francia...Bob_Marley írta:Vagy Mathieu. És szükség is lehet a testi erejére.

Ezeket a megállapításokat az elmúlt 5 meccs vagy csak a Legandés elleni találkozó alapján sikerül meghoznod?Yokozuna írta: "... Denis nem meggyőző, és Alcacer egyelőre tévedésnek tűnik ennyi pénzért. Munir nem a kedvencem, de többet ér nála."
a mentségükre legyen mondva h a többségük 0-4-nél jött be, amikor egy olyan csapatba kellett beállniuk akik kb 20%-on pörögtek...ZBarca írta:a becseréltek elég szürkék voltak.

Ehhez úgy en bloc kell egy nagyon felelőtlenül játszó Leganes, akik meg sem közelítik azt a játékot, amit az Atletico ellen mutattak. A második gólunk jellemezte leginkább ezt, mikor óriási labdaeladás, majd elfekvés és végigmozizás ahogy besétál Suarez.MessiNeymarSuarez írta:Ha ez kell ahhoz, hogy a betömörülő csapatok ellen ne ejtsünk pontokat az egykapuzással akkor egye fene.brownieheaven írta:
Az utolsó két bajnokin távolodtunk el a leginkább a Guardiola-féle barcától, ami a játékképet illeti.

Ha ez kell ahhoz, hogy a betömörülő csapatok ellen ne ejtsünk pontokat az egykapuzással akkor egye fene.brownieheaven írta:
Az utolsó két bajnokin távolodtunk el a leginkább a Guardiola-féle barcától, ami a játékképet illeti.

Túloldalon meg Neymar volt. Most lesz Alba, és Rakitic/Rafinha a másik oldalon - ha ez lesz -, védekezésben annyira nem féltem a csapatot megmondom őszintén. Remélhetőleg a Leganes se fog nagy támadóerőt képviselni, akkor nem lehet gond ezzel a felállással sem.Bob_Marley írta:Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.
Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.palesz77 írta:2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...

Adom, amit mondasz, abból a szempontból, hogy a 3 védős rendszerre való átállást nem lehet 1 hét alatt végrehajtani. Teljesen más szerepük van a hátvédeknek, máshogy kell helyezkedniük, ráadásul egyik középhátvédünk se játszott még ilyen rendszerben. Úgy hogy én se tartom jónak, hogy így a semmiből előkapta LE ezt a felállást. Persze, ez kisebb csapatok ellen nem számít annyira.Bob_Marley írta:Azért az hogy három védő és akkor hajrá nem úgy működik, hogy beteszünk hármat hátra és akkor megvagyunk. Teljesen más a három védős rendszer meg a négy, nem hiába olaszoknál elterjedt leginkább a három védő, de kiskoruk óta sokszor tolják ilyenben. Kíváncsian várom valóban 3 védőnk lesz-e, de meglepődnék rajta és felesleges is lenne ilyennel kísérletezni. Hozzáteszem nem láttuk az edzéseket (lehet régóta próbálgatjuk), de a három védős rendszert nem egy hét begyakorolni.
2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...