Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kicsit homályos,de nézhetőpalesz77 írta:http://ib3tv.com/directe
Ilyen van csak, nem tudom nalunk is jo-e, vagy csak a spanyoloknal.
van itt néhány...Yokozuna írta:Nagyon nyugodt meccs, nem kell ide gálakezdő. Neymar javulhat, Suarez sem az igazi, de a többiek odatették magukat. Piqué vezér, Arda nagyon jó, Rafinha megint gól, Denis egészen magas színvonal. Messi hiánya néha előny is lehet.
Akinek a védelemmel volt baja, az nem tudom konkrétan mire gondol. Még csak izgalmas pillanat sem volt a kapunk előtt. Lehet az ellenfélnek köszönhetően.
Neked megérte, mert a sokat savazott Robertod elég jó volt.visca el barca írta:a második félidő annyira gyenge volt, hogy a 80. percben elkapcsoltammegérte
Én úgy tudom, hogy sárgát, de nem vagyok benne száz százalékig biztos. De még sárgát se kapott, pedig azt hiszem kapusok esetében nem itélhet úgy, hogy nem volt szándékos, hanem ami kívül van az egyből sárga.Nero. írta:Lehet en nem tudom a szabalyokat, de MatSnak pirosat kellett volna kapnia nem?
Szerintem jó lenne, olyan szerepben játszhatna mint a Juvéban Dybala, vagy az Atmában Grizes. Suárez a klasszikus 9-es, őrlődik és kiugrásra vár, Neymar meg szabadon futkározhat.S.Agüero írta:Van benne valami, viszont Neymar meg nem lenne az igazi a 4-4-2-ben elöl.Messias2 írta:Ebből egyébként könnyen lehet egy 4-4-2 is. Arda-Rafinha széleken, Busi-Gomes középen.
Nem kéne elől állnia, mint a cövek. Hátra jöhetne középpályára labdákért, sőt hátra is kéne neki, ha emberelőnyös szitukat akarunk kialakítani a kp-n.S.Agüero írta: Van benne valami, viszont Neymar meg nem lenne az igazi a 4-4-2-ben elöl.
Nem is erre gondoltam, hanem arra, hogy ha majd nem záporoznak a helyzetek, akkor fel lesz emlegetve ez a kezdő. Pedig Lucho a csapat 2 fő agyát azért nem játszatja most, mert egyszerűen különböző okok miatt nem tudja. Gomes és Rafinha amúgy szintén elég melós játékosok, velük se hinném, hogy átjáróház lesz a középpálya. Legalábbis nem kéne annak lennie, ha mindketten jól játszanak..Tromort77 írta:Azt a melót amit beletesz a kp-n azt jelenleg senki más nem tudja hozni. Nyílván az egy sorral hátrébb lévő Busit nem számolva. De rengeteget fut és szerel és ez mnidig hiányzik.
Gálakezdő középpálya lightMessiNeymarSuarez írta:Gomes-Busi-Rafinha nem lesz vajon túl merész?
Azt a melót amit beletesz a kp-n azt jelenleg senki más nem tudja hozni. Nyílván az egy sorral hátrébb lévő Busit nem számolva. De rengeteget fut és szerel és ez mnidig hiányzik.Rakitic hiányát meg játékban nem hinném, hogy meg fogjuk megérezni, ezt mindennemű rosszindulat nélkül mondom.