Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ezt nem gondoltam volna, köszi hogy beírtad. Az idő megszépíti a dolgokat.tatesz1990 írta:Alves már több, mint 20 védett büntetőnél jár, míg Kameni a transfermarkt.de adatai szerint 12 tizenegyest hárított.Bob_Marley írta:... talán csak Kameni aki többször tudott büntetőt fogni.
Alves már több, mint 20 védett büntetőnél jár, míg Kameni a transfermarkt.de adatai szerint 12 tizenegyest hárított.Bob_Marley írta:... talán csak Kameni aki többször tudott büntetőt fogni.
Alaposan kipihente magát az öreg, legutóbb 2014-ben irányított csapatot (Galata').PCsabi írta:Prandelli a Valencia új edzője.
+BarcafanTomee írta:Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszel![]()
Lehet csak Messizett egyet.BarcafanTomee írta: Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszel![]()
Pedig én is úgy emlékszek, hogy az EB után lemondta. Vagy csak ugyanazt a cuccot szedjük palesszelrandomguy írta:behaluztadpalesz77 írta:A válogatott keret az Olaszok és a Albánok ellen. Ini nem visszavonult a válogatottságtól?Vagy azt csak behaluztam?
báris én ilyet soha nem olvastam
behaluztadpalesz77 írta:A válogatott keret az Olaszok és a Albánok ellen. Ini nem visszavonult a válogatottságtól?Vagy azt csak behaluztam?