Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem SR nem lehetett tökéletes állapotban.Vidal meg akkor se fog játszani ha kezen áll.(Nagyon lennék légy a falon hátha megtudnám mi vele a baj, azon felül amit látunk.)neobarca írta:Mi a túróért nem neveztünk jobbhátvédet? Lemaradtam valamiről?
Hát pedig kétlem, hogy október közepén bárki vért izzadna. Egy német csapatnál dolgozó erőnléti edző ismerősöm mesélt erről, hogy gyakorlatilag 10%os pontosságra (50-60-70-80-90) belehet lőni, hogy egy élsportoló mikor mennyit adjon ki magából, és tudatosan vannak tavaszra felpörgetve (vagy mondjuk télen vissza) a játékosok. Nyilván a lehetőségekhez képest oda kell tenni magát mindenkinek, de ez nem egy BL elödöntő. Ettől függetlenül lehet hogy egy jó és látványos meccset játszunk.visca el barca írta:remélem azok a játékosok akik heti 75.000.000 forintot keresnek nem ilyen hülyén gondolkodnak...Nero. írta:senki se fogja kifocizni magát.
remélem azok a játékosok akik heti 75.000.000 forintot keresnek nem ilyen hülyén gondolkodnak...Nero. írta:senki se fogja kifocizni magát.
Nekem ne osztozkodjanak otthon.Bob_Marley írta:Mint írtam egy baráti osztozkodást várok a két meccsen. Két iksz vagy ide-oda három pont. Otthon vagyunk ez nekünk kedvez, de döntetlenre számítok.
Sztem 4 védő lesz, és Masch lesz a jhv.visca el barca írta:Barca line-up vs City: Ter Stegen, Umtiti, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
hát ez most megint nem tudom milyen felállás lesz, talán nem a city ellen kellene bohóckodni megint egy 3-4-3-al...azért ők nem a depor...
Az a jó eddig az idei évben, hogy olyan cseréink vannak Rafinha, Arda, de akár Denis személyében is, akiket bármilyen szituban be lehet hozni, mert képesek új impulzust adni akkor is, amikor rosszul megy a csapatnak. Gála esetén meg nem is kell magyarázni. Úgyhogy ha belegondolunk, igazából jelenleg nincs olyan forgatókönyv, amikor necces lenne Rafinhát behozni..S.Agüero írta:Remélem, leszünk olyan szituációban, hogy be lehessen hozni majd Rafinhát.![]()
Hát nem véletlen...La Pulga írta:Agüero mostani nyilatkozatából látszik, hogy eléggé be vannak csokizva tőlünk. Mondjuk az elmúlt évek alapján lehet van valami alapja
Sosem volt mélységi irányító. Tegnap egyedül Mascherano szerzett nála több labdát az egész mezőnyből, nem kell ezt azért annyira túlmisztifikálni. Tény, nem volt nagy meccse tegnap, az első félidő pocsék volt, de a második félidőben szépen feljavult. Az is tény, hogy nincs valami jó formában, szerintem koncentráció hiány lehet az oka, viszont például a Bilbao ellen az egyik legjobbunk volt.Na akkor egy kis Busquets.
Azt ugye elismerhetjük,hogy a csapat leglassúbb játékosa,ezen nem lehet javítani.
De sajnos már mint mélységi irányító is vesztett a tudásából.De már labdaszerzében sem csillog.Fizikailag is visszaesett és sorban veszti el a test elleni párharcokat is.
Megérett az idő ezen a poszton egy más típusú és felfogású játékos szerepeltetésére.Kizárásos alapon ez most a keretben Gomes.