recrea írta:Értem én ezt, mind szép és jó, de ez mégis miért fáj nektek vagy miért kell egyáltalán beszélni róla?! Az útszéli döglött kutyát nem érdekli, mit csinál Ronci, de engem semmiképp sem, bár látom nektek nagyon fáj, h megint aranylabdás lesz. Annyira, h mèg az iróniát sem ismeritek fel.
Engem például kifejezetten érdekel. Nem annyira mint bármelyik sorozat, de elég jó ha a mi játékosunk kapja az aranylabdát/aranycipőt. Úgy meg pláne marhára érdekel hogy ha
egyértelmű hogy 2016
legjobb játékosa nálunk van, de cserébe az örök rivális játékosa kapja meg, aki az elmúlt 2 évbe már a
legjobb 3 játékosban sincs benne.
Abban viszont egyetértünk, hogy nekem is felfoghatatlan hogy tudták/tudják eltűrni a csapattársak. A Unitedbe még egész normális volt, meg Pellegrini alatt a Realba is (mondjuk akkor még az öltözőbe ott voltak azok a karakterek akinek ott kellett lennie), de ahogy megjött Mourinho, akkor kezdett elkanászkodni, hihetetlenül önző lett, pökhendi nyilatkozatok(ha mindenki olyan jó lenne mint én bajnokok lettünk volna, Messi aranylabdái a maffia művei, stb), és a legidegesítőbb ez az állandó mutogatás a társaknak. Ezt sose értettem hogy ezt hogy meri megengedni magának valaki.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”