Normandia írta:LG írta:Én azok közé tartozom, akik elővennék a viselkedése miatt. Mert már nem az első ilyen meccse volt, tavasszal is nem egyszer olyan volt a pályán, mint egy hisztis k. Ezzel tényleg csak azt éri el, hogy mindenfelé megutálják, a idegenben fújolni, fütyölni, dobálni fogják, a pályán meg szétrúgják.
Nagyon jó játékos (és még jobb lehet, ha majd letisztul a játéka, kevesebb lesz a felesleges csel, kevesebbszer hoz rossz megoldást, akkor legjobb lehet a Messi-CR korszak után), de amig igy viselkedik, én nem tudom igazán kedvelni.
De sajnos az egész csapat viselkedése rossz irányba megy el, hiányoznak az olyan arcok az öltözőből, mint Puyol v. Xavi, akik rendet vágtak anno.
Pique hiányzik ilyenkor, ő szokta lenyugtatni. A múltkor ő kellett ahhoz, hogy lenyugodjon.
Igazából a baj szerintem az, hogy Messi nem való csknak.Igen pályán valóban vezér, és a többiek is tudják rá kell hallgatni vele kell játszani mert ha valaki képes megoldani vagy győzelembe vezetni a csapatot az ő.De ő ebben vezér nem olyan szellemi csordavezér mint Xavi vagy Puyol volt, akiknek egy pillantása is olyan volt hogy megsemmisültél tőle.
Mielött bárki azt mondaná nem Messi hibája, hogy Neymar egy gyökér, csak ő nem az a típus aki odamegy lenyugtatni, ő a saját dolgára konctrál, a játékra, nem pedig arra, hogy a spanom már megint barom.
Sajnos Iniesta és talán Masch az egyetlen ahogy nekem tűnik akiknek az MSN mögött ilyen szintén vezér súlya van csapatban.Masch viszont szintén hajlamos belemenni minden hülyeségbe, Iniesta meg sérült.Így igazából ahogy én látom nem maradt olyan igazi "szellemi vezére" a csapatnak aki oda áll és kimondja nem vergődik játszik!Ez speciel nekem nagy hiányérzetem.
Ameddig pedig ez így lesz, számíthatunk az ilyen és ehhez hasonló jelenetekre, mert Neymar vagy mondjuk Alba, veszettül mocskosul tud viselkedni ha rájuk jön.