Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
JCruyff
Barça C

2016.11.01. 23:36:48

Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.01. 23:35:58

Nero. írta:Én azt látom hogy a mai vereséggel (ami nagyon hasonló a 2 évvel ezelőtti PSG elleni kudarchoz) együtt 90% a csoportelsőség, és hogy 2 pontra vagyunk lemaradva a bajnokságba a Realtól akiknek az igazán nehezek még csak most jönnek (szvsz féltávnál már vezetni fogunk).
Ennek ellenére tényleg nem most vagyunk a legpengébbek, de szerintem ez valahol teljesen természetes mert az elmúlt 2 év egy irdatlan nagy kánaán volt megint tehát az sehol nem lehet mérce. Nagyon nem aggóndék, idén is meg lesz minden esélyünk minden címre. A többi már csak szerencse és formaidőzítés kérdése.

A pánikbetegektől kérdezem hogy most akkor mi a teendő? Rúgjuk ki Enriquét? Ültessük le Busquetset a padra? Adjunk el valakit az MSNből?
Nekem is a PSG elleni meccs jutott eszembe. Szereztünk egy zseniális gólt, aztán meg magunkat vertük meg a bénázásokkal.jaés ott is a JHV hozta össze a kiegyenlitést főként :D

Nem tudom eldönteni hogy szándékosan vettek vissza ennyire, vagy kifáradtak. Volt egy időszak ahol jól játszottunk, sajnos nem döntöttük el a meccset.
Remélem a Sevilla ellen mindent beleadnak és elhozzuk a 3 pontot.

Amíg hozzuk a pontokat addig oké, a játék képe meg csak-csak össze fog állni.
Láthattuk hogy mire megyünk a gálákkal, ha tavaszra kifulladunk, a Real ritka gyenge játékkal nyert Bl-t, mi meg folyton gáláztunk, aztán áramszünet, és annyi.
Busit én mindenképp leraknám padozni pár meccsre, Pique is milyen fogyi volt 2014 őszén, aztán egy kis padozás után újraszületett.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.01. 23:33:08

csababarca írta:
Én egyetértek veled maximálisan, ez a szezon eddig arról szól, hogy valamelyik ászunk villan, és igen, legtöbbször Messi, és valahogy behúzzuk.
Ahogy a Real Madridé is, és ők vezetik a bajnokságot, mi pedig a másodikak vagyunk, BL csoportot is nyeri valószínűleg mind a két csapat.

Nem játszunk jól, de nálam a komoly válság nem itt kezdődik. Kár ezen vitatkozni, most jönnek a bajnoki rangadók, azok eldöntik majd mi is a helyzet.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.01. 23:30:28

Én azt látom hogy a mai vereséggel (ami nagyon hasonló a 2 évvel ezelőtti PSG elleni kudarchoz) együtt 90% a csoportelsőség, és hogy 2 pontra vagyunk lemaradva a bajnokságba a Realtól akiknek az igazán nehezek még csak most jönnek (szvsz féltávnál már vezetni fogunk).
Ennek ellenére tényleg nem most vagyunk a legpengébbek, de szerintem ez valahol teljesen természetes mert az elmúlt 2 év egy irdatlan nagy kánaán volt megint tehát az sehol nem lehet mérce. Nagyon nem aggóndék, idén is meg lesz minden esélyünk minden címre. A többi már csak szerencse és formaidőzítés kérdése.

A pánikbetegektől kérdezem hogy most akkor mi a teendő? Rúgjuk ki Enriquét? Ültessük le Busquetset a padra? Adjunk el valakit az MSNből?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.01. 23:22:14

recrea írta: Most őszintén, van olyan, aki ezzel nem ért egyet?! Hát, nézzük már a meccseket, általában azért nyerünk, mert egyénileg akkor klasszisok vannak nálunk, h húznak valamit, amiből gól van. Általában Messi.
Hidd el,hogy van.
Sokan hiszik, hogy minden okés, és ez így jó.
Mindig minden jó,sosincs probléma, csillámpónik és szivárványok mindenhol, öröm és bódottá.

Én egyetértek veled maximálisan, ez a szezon eddig arról szól, hogy valamelyik ászunk villan, és igen, legtöbbször Messi, és valahogy behúzzuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.11.01. 23:20:39

TripleH írta:
Rivaldo11 írta:...
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.
Konkrétan Sterlingre gondoltam leginkább, de ha már itt tartunk a Silva-Navas-Agüero hármas is eszméletlen túlfújt trió.
Gündogan és De Bruyne valóban más szint, mint a felsoroltak, de azért nekem egyik sem kéne.
Arra meg nem tudok mit reagálni, hogy ez nekünk nem volt fontos meccs. Tényleg nem volt élethalál, de akkor miért nem védett mondjuk Masip, játszott esetleg Marlon, kezdett Rafinha, Arda, meg Paco. Akkor még tapsolnék is, milyen jól helytálltunk. De így vérlázító-számomra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2016.11.01. 23:25:11-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.01. 23:16:59

palesz77 írta:
Nalam a MoM Gomes lett volna az elso felidoert, de azert uszinte ures kapura csak be kene loni.. Na mindegy, hetvegen kiderul rendet tud-e tenni a fejekbenLucho
Az ő játéka tényleg biztató volt, a kp-k közül magasan a legjobb. De a Masch-Umtiti páros sem volt rossz szvsz, mentették a menthetőt, csak sajnos a szésővédőink és Busi miatt sokszor kerültek kiszolgáltatott helyzetbe.

Vannak akik az MSN-t is szidják, szerintem jók voltak. A Nemyar-Messi duóval nem bírt a City, a második félidőben nyilván ez nem jött ki annyira, hiszen akkor keveset voltak játékban mert a City dominált. Suarez nem játszott nagy meccset, de a második félidőben nagyot villant, ziccerbe hozva Gomest.

A szabigólról lehetne vitatkozni, MtS mennyire volt benne.

SR-t nagyon kedvelem, és ahogy írtam, sejtehető volt, hogy a sok kiváló meccs után jön nála egy ilyen. Remélem ez csak egy kisiklás volt tőle.
TripleH írta:
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.
HHH-el értek egyet, keretre nagyon is erős a City. Csapatszinten nem jön ez ki annyira, de jobb napjaikon tudnak jól játszani. Agüerot sem mondanám túlértékeltnek, már az Atleticoban is sokat szívatott minket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.11.01. 23:21:02-kor.
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.01. 23:16:32

palesz77 írta:
recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat.
Most őszintén, van olyan, aki ezzel nem ért egyet?! Hát, nézzük már a meccseket, általában azért nyerünk, mert egyénileg akkor klasszisok vannak nálunk, h húznak valamit, amiből gól van. Általában Messi.
Titinho
Director del Fútbol

2016.11.01. 23:10:05

Rivaldo11 írta:Hozzáteszem, sokkal lényegesebb a sevillai derbi, de miért égetjük magunkat ilyen lehozott meccsel???
Itt azért sokan egy kicsit túlzásba esnek ezzel a meccsel kapcsolatban, köztük te is tesó. :D

Hogy miért???
Megmondom én...mert 2 héttel ezelőtt amikor lefújták a 4-0-ás meccset, kb akkor eldőlt, hogy csoportelsők vagyunk 1 vereség 1 döntetlen 1 győzelemmel. :D Szerinted a srácokat mennyire érdekelte a 2. félidő? Pep is megmondta, hogy nekik ez egy döntővel fog felérni, mert 3 meccs után 4 ponttal nekik tényleg az volt. NEKÜNK NEM!!!

Nyerjünk meg full játékkal minden BL meccset és legyen 18 pontunk? Azért már kapunk valami kupát vagy mit? Így is bármiben fogadok, hogy 5 győzelemmel, 15 ponttal fogunk a csoport élén zárni.
A kutyát nem fogja érdekelni februárban, meg áprilisban, hogy november 1-jén elvesztettünk egy ilyen meccset... :|
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
TripleH
Entrenador del Barça

2016.11.01. 23:07:14

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.01. 23:00:39

recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat. Raadasul olyanok, akik a jatekunk alapjai - Busival az elen.

Nalam a MoM Gomes lett volna az elso felidoert, de azert uszinte ures kapura csak be kene loni.. Na mindegy, hetvegen kiderul rendet tud-e tenni a fejekbenLucho
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.11.01. 22:58:14

Mérhetetlenül felidegelt a meccs, illetve a hozzáállásunk. Sétálunk, nézelődünk, huszadszor is elkövetjük ugyanazokat a hibákat, egészen elképesztő, rajtunk kívül nincs még egy olyan csapat, aki ennyire fel tudná pörgetni az ellenfeleket. Ezen változtatni kéne, mert ez az, ami rohadt idegesítő, nem pedig az, hogy Neymar hogyan lökdösi az ellenfeleket, meg Alba miket művel. Ez a probléma. Sokadszorra szenvedünk meg szerényebb képességű csapatok ellen. Amellett, hogy nem zárjuk le a meccset, amatőr hibákat követünk el.
Hozzáteszem, sokkal lényegesebb a sevillai derbi, de miért égetjük magunkat ilyen lehozott meccsel???
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.01. 22:56:18

Engem sem az eredmény zavar, hanem az a teljes áramszünet ami a második félidőben volt. Azért azt vegyük észre hogy ez a City nagyon jó és simán lehetett volna más az eredmény szóval szégyenkezni nem kell.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tromort77

2016.11.01. 22:55:44

Reméljük ébresztőnek jó volt ez a meccs. Első félidőben nem volt komoly gond, kifejezetten jobbak voltunk. Aztán szépen szét esett a csapat és nem tudott visszajönni. City meg tepert mint az állat. Legalább fény derült sok hiányosságra. Mentálisan kell ez a pofon a csapatnak.

Sok volt az egyéni hiba. Azért most nagyon kijött, hogy cserékkel volt tele a védelem. Busi-t meg bezárnám egy szobába és ezt a meccset nézetném vele, hátha feltűnik neki, hogy mennyire gyenge volt.

Ami még nagy hiba volt szerintem az Turan becserélése. Meccshiányal egy ilyen meccsbe betenni egy ilyen kulcspozícióba hülyeség volt. Amúgy sem érti a dolgát középen, ez csak főleg megmutatkozott ma.
mess2009
Director del Fútbol

2016.11.01. 22:54:07

harminc perc focival nem lehet a BL.-ben(sem) meccset nyerni. nem tudom hogyan lehet így elfogyni de az a legkézenfekvőbb, hogy nem akartak, vagy nem bírtak többet nyújtani. leglátványosabb Neymar leállása volt, de Messi is detto, Suarez pedig meccsek sora óta gyenge.
nekem még feltűnt TerStégen gyakori lefagyása, legalább három mellé lövésnél verve volt és az egyik gólnál látványosan mellé nyúlt, azt a szabadrúgást sem feltétlenül kellett volna bevédeni.
összegezve: az első harminc percet kivéve a védelem a középpálya és a csatársor gyenge játéka miatt kaptunk ki. :mrgreen:
a City egy erős, gyors és jól edzett csapat ezen a meccsen jobban is akart és tudott, tehát győzött.
még a kihagyott ziccerek, az elkövetett hibák átkát is jól elosztotta a foci-szerencse, erre igazán nem lehet hivatkozni.
szomorú, de veszítettünk.
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.01. 22:53:56

Igazság az, hogy egy jó meccset láthattunk. Volt itt iram, szép megoldások és gólok. A City azt játszotta, amit mi szoktunk és ezt most kumma jól csinálták. Az első félidőben be lehetett volna fejezni, de nem tettük. Az egyenlítő gól pedig a Citynek adott még erőt. Teljesen megérdemelték a győzelmet, mi meg örülhetünk, hogy 3:1 lett az eredmény. Vannak kérdések bőven, de erre még alszom egyet.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.01. 22:53:30

Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.11.01. 22:49:52

csababarca írta:Azért értem én hogy szezon eleje van( hogyne), de ritka amikor ennyi kellemetlen vereséget összeszedünk ennyi idő alatt.

Persze a fórum agyoniskolázott szakértő része majd jön és megmagyarázza hogy ma sem volt semmi gond, menni kell tovább, jó volt ez.
Csak igazság szerint nem játszottunk még 2-3 jó meccset egymás után, ami engem aggaszt.
Pedig így van, menni kell előre, küzdeni, hajtani becsülettel.
Kép
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ktm
Capitá del Barça

2016.11.01. 22:49:47

mvik-nél a pont, kár ezen a meccsen rágódni túl sokat.
Titinho
Director del Fútbol

2016.11.01. 22:49:17

Na csak kikaptunk... :wink:
Az első félidőben simán lezárhattuk volna, 0-2-ről nem jöttek volna vissza, az első félidőben 28%-os labdabirtoklással és 0 kapuralövéssel operált a City, ott kellett volna megfogni őket, kár hogy kimaradtak a helyzetek. :wink: André Gomes kapufája ha bemegy, megint más meccsről beszélünk.

Nincs gond, így is 15 ponttal csoportelsőként fogunk tovább jutni, a City meg azért hajtott a 2. félidőben mert mi az első félidőben visszahoztuk őket a BL-be (Robi gólpassz...úristen). :D

Ez a meccs olyan volt nekem mint, 2 éve a Pep Bayernje ellen, amikor itthon 3-0 után idegenben 3-2-re kaptunk ki...na bumm...ott is hasonló volt a helyzet a két meccs alapján.

Simán belefért ez a vereség, nem kell a kardunkba dőlni. A Citynek sokkal jobban kellett ez a győzelem, nekünk nem, mentálisan jobbak voltak. Sokkal motiváltabbak voltak, a fiúkat annyira nem érintette meg ez a meccs. :wink:

Viszont Busi és Robi ma nagyon elbújhat, a meccs messze leggyengébb játékosai voltak, mindkét csapatot nézve. Teljes amatőr játék, mintha két ifit játszott volna ezen a két poszton...a hétvégén Sevillába a kezdőbe se tenném Busit... #-o
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.01. 22:46:36

Bob_Marley írta:Ha hétvégén is az lesz, azt mondom lehet pánikolni, addig ez a meccs csak max az újságoknak lesz jó, hogy krízisről beszéljenek. :D
Én is igy vagyok vele. Ha elhozzuk Sevillából a három pontot, el is lesz felejtve ez a vereség. Ha nem, akkor lehet kongatni a vészharangot.

Engem egyedül Busi formája aggaszt, mert jó Busi nélkül jó játék nem nagyon lesz. :?
TripleH
Entrenador del Barça

2016.11.01. 22:45:55

Igazából, egészen egyszerű a probléma. Nincs Ininek megfelelő helyettese jelenleg. Gyakorlatilag a KP-nk volt a legerősebb pontja a csapatnak hosszú éveken át, Ini hiányában, gyakorlatilag a leggyengébb, pláne Busi fél éve tartó "játékával".
mvik
Jugador d'estrella

2016.11.01. 22:44:41

üdv. ezen a meccsen látszott h a Barcának nem számít mi lesz mert akkor is elsők és sokkal fontosabb lesz a hétvégi rangadó. nem mentek bele sérülés veszélyes szitukba meg a futást se erőltették, egy tipikusan olyan meccs volt a Barca számára amit muszáj lejátszani bár senkit se érdekel a végeredmény. a City legyen ezzel a győzelemmel boldog és kész, a kövi meccset szerintem simán behúzzuk és kész is a továbbjutás.
mvik
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.01. 22:44:11

Celtic Gladbach x.Hát nem tudom jó e ez nekünk...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.11.01. 22:42:23

A szélső hátvédeink nem segítik a támadásokat. Digne, SR többször már említettem h ilyen komoly meccseken nem fogja megállni a helyét. Első jeleit megkaptuk. A KP-n Gomez tetszett (próbálkozik, kreatív) Rakiticot egyre kevésbé bírom, nem tesz hozzá jelentősen a játékunkhoz (ma a szerencsén múlott h nem jutott SR sorsára olyan labdakezeléssel tolta). Turan nem tudta felvenni a fonalat. Busi új szokásához híven lassú, körülményes. Masch, Umtit jól tolta, az MSN meg nem tehet róla h nem tudjuk kihozni a labdát
Válasz küldése