Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is a PSG elleni meccs jutott eszembe. Szereztünk egy zseniális gólt, aztán meg magunkat vertük meg a bénázásokkal.jaés ott is a JHV hozta össze a kiegyenlitést főkéntNero. írta:Én azt látom hogy a mai vereséggel (ami nagyon hasonló a 2 évvel ezelőtti PSG elleni kudarchoz) együtt 90% a csoportelsőség, és hogy 2 pontra vagyunk lemaradva a bajnokságba a Realtól akiknek az igazán nehezek még csak most jönnek (szvsz féltávnál már vezetni fogunk).
Ennek ellenére tényleg nem most vagyunk a legpengébbek, de szerintem ez valahol teljesen természetes mert az elmúlt 2 év egy irdatlan nagy kánaán volt megint tehát az sehol nem lehet mérce. Nagyon nem aggóndék, idén is meg lesz minden esélyünk minden címre. A többi már csak szerencse és formaidőzítés kérdése.
A pánikbetegektől kérdezem hogy most akkor mi a teendő? Rúgjuk ki Enriquét? Ültessük le Busquetset a padra? Adjunk el valakit az MSNből?
Ahogy a Real Madridé is, és ők vezetik a bajnokságot, mi pedig a másodikak vagyunk, BL csoportot is nyeri valószínűleg mind a két csapat.csababarca írta:
Én egyetértek veled maximálisan, ez a szezon eddig arról szól, hogy valamelyik ászunk villan, és igen, legtöbbször Messi, és valahogy behúzzuk.
Hidd el,hogy van.recrea írta: Most őszintén, van olyan, aki ezzel nem ért egyet?! Hát, nézzük már a meccseket, általában azért nyerünk, mert egyénileg akkor klasszisok vannak nálunk, h húznak valamit, amiből gól van. Általában Messi.
Konkrétan Sterlingre gondoltam leginkább, de ha már itt tartunk a Silva-Navas-Agüero hármas is eszméletlen túlfújt trió.TripleH írta:A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.Rivaldo11 írta:...
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
Az ő játéka tényleg biztató volt, a kp-k közül magasan a legjobb. De a Masch-Umtiti páros sem volt rossz szvsz, mentették a menthetőt, csak sajnos a szésővédőink és Busi miatt sokszor kerültek kiszolgáltatott helyzetbe.palesz77 írta:
Nalam a MoM Gomes lett volna az elso felidoert, de azert uszinte ures kapura csak be kene loni.. Na mindegy, hetvegen kiderul rendet tud-e tenni a fejekbenLucho
HHH-el értek egyet, keretre nagyon is erős a City. Csapatszinten nem jön ez ki annyira, de jobb napjaikon tudnak jól játszani. Agüerot sem mondanám túlértékeltnek, már az Atleticoban is sokat szívatott minket.TripleH írta:A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.Rivaldo11 írta:...
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
Most őszintén, van olyan, aki ezzel nem ért egyet?! Hát, nézzük már a meccseket, általában azért nyerünk, mert egyénileg akkor klasszisok vannak nálunk, h húznak valamit, amiből gól van. Általában Messi.palesz77 írta:Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat.recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Itt azért sokan egy kicsit túlzásba esnek ezzel a meccsel kapcsolatban, köztük te is tesó.Rivaldo11 írta:Hozzáteszem, sokkal lényegesebb a sevillai derbi, de miért égetjük magunkat ilyen lehozott meccsel???
A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.Rivaldo11 írta:...
Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat. Raadasul olyanok, akik a jatekunk alapjai - Busival az elen.recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Pedig így van, menni kell előre, küzdeni, hajtani becsülettel.csababarca írta:Azért értem én hogy szezon eleje van( hogyne), de ritka amikor ennyi kellemetlen vereséget összeszedünk ennyi idő alatt.
Persze a fórum agyoniskolázott szakértő része majd jön és megmagyarázza hogy ma sem volt semmi gond, menni kell tovább, jó volt ez.
Csak igazság szerint nem játszottunk még 2-3 jó meccset egymás után, ami engem aggaszt.
Én is igy vagyok vele. Ha elhozzuk Sevillából a három pontot, el is lesz felejtve ez a vereség. Ha nem, akkor lehet kongatni a vészharangot.Bob_Marley írta:Ha hétvégén is az lesz, azt mondom lehet pánikolni, addig ez a meccs csak max az újságoknak lesz jó, hogy krízisről beszéljenek.