A szakértők már megmondták, ugyanaz a csendes kisgyerek, semmi személyiségfejlődés.MessiNeymarSuarez írta:Kis érdekesség:
https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... 01/?type=3" target="_blank
Tegnap Messi nyugtatgatta Neymart és Lajost mikor provokálták őket
Leo Messi
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kis érdekesség:

Ok, a feltételek adottak. 10 év múlva mehet...visca el barca írta:kacsa, de azért beteszem
A Mirror szerint a Manchsester City mindenáron meg szeretné szerezni Messit, és hajlandó 130 millió eurót fizetni érte, majd ez az összeg még meg is duplázódhat, azaz az évek múltán akár 260 milliót is megérhet az üzlet a katalánoknak. Emellett az angolok heti 550 ezer eurós fizetést kínálnának az argentinnak.

Örülök Messinek meg nem is, nagyon nem normális, hogy ennyire függünk tőle... brutális.
Mi lesz velünk nélküle, uram atyám.
Az utánpótlásunk sehol sincs, az igazolásaink évről-évre egyre banálisabbak.
Mi lesz velünk nélküle, uram atyám.
Az utánpótlásunk sehol sincs, az igazolásaink évről-évre egyre banálisabbak.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jó tíz éve látom már ezt a palit játszani, de még mindig rá tudok csodálkozni, mikre képes. Első gólja pazar volt, ez a 9 találat pedig megint ott lesz a nagy könyvekben. Ennyire talán még sose függött tőle a Barca, a ő ott van, minden adott, minden egyszerű, ha nincs, minden piszok nehéz.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
S.Agüero írta:A média túltolja, hagyjad.Messias2 írta:Leo Messi has scored 9 goals from 10 shots on target in the 2016/17 CL (90%).
Nem rossz.
Adjuk el, a pénz jobban kell

Amúgy ezzel a 9 góllal a Bl csoportkörben legtöbb gólt szerző játékos Ronaldoval együtt, ha a Mönchen ellen is betalál akkor egyedüli rekorder lesz.

Ráadásul egy meccset ki is hagyott
Jogos. TOP 3-ba majd betuszkolják..S.Agüero írta: A média túltolja, hagyjad.
Messi vs Celtic:
100% accurate long passes (5)
100% tackles won (1)
100% successful dribbles (5)
100% accurate crosses (1)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Sok az off target biztos.. 
Amugy jo volt ma - is -, szokas szerint o dontott. Az elejen viszont a szivbajt hozta ram, azt hittem megint a lagyekaval lesz baj, ugy bicegett.. Hal istennek nem lett belole semmi, ez a Leo jelenleg eszmeletlenul hianyozna a kovetkezo meccseken.

Amugy jo volt ma - is -, szokas szerint o dontott. Az elejen viszont a szivbajt hozta ram, azt hittem megint a lagyekaval lesz baj, ugy bicegett.. Hal istennek nem lett belole semmi, ez a Leo jelenleg eszmeletlenul hianyozna a kovetkezo meccseken.
Leo Messi has scored 9 goals from 10 shots on target in the 2016/17 CL (90%).
Nem rossz.
Nem rossz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
kacsa, de azért beteszem
A Mirror szerint a Manchsester City mindenáron meg szeretné szerezni Messit, és hajlandó 130 millió eurót fizetni érte, majd ez az összeg még meg is duplázódhat, azaz az évek múltán akár 260 milliót is megérhet az üzlet a katalánoknak. Emellett az angolok heti 550 ezer eurós fizetést kínálnának az argentinnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Jah, biztos olyankor is rágondol, mikor a pályán vagy a repülőgében kidobja a taccsot. Egyébként szerintem a Kovbojok róla mintázták Barka Palit.Így van, Anotella is biztos valami kitömött plüssállat, és igazából Messit elkapja a hányinger ahányszor hozzá kell érnie akár kisújjal nyilvános eseményen

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Így van, Anotella is biztos valami kitömött plüssállat, és igazából Messit elkapja a hányinger ahányszor hozzá kell érnie akár kisújjal nyilvános eseményenNero. írta:Kamu, régen is pont ilyen volt szó sincs arról hogy közel a 30hoz kezd vezéregyéniség lenni. Ja és tuti homár is mert életében először bemerte festeni a haját.MessiNeymarSuarez írta:"Argentine Football Association (AFA) hadn't paid security guards salary for 6 months. Messi knew about it and paid them himself.
"
Ezt találtam, illik fenttartásokkal kezelni, de ha azt nézzük hogy pl Tatának sem adtak fizetést jópár hónapig, simán benne van. Ugye nemrég voltak botrányok is, eléggé bűzik ez az Argentín szövetség.
Ha ez igaz, akkor le a kalappal Messi előtt
SZERK: Közben megtaláltam a forrást, Diario Sport hozta le.

Kamu, régen is pont ilyen volt szó sincs arról hogy közel a 30hoz kezd vezéregyéniség lenni. Ja és tuti homár is mert életében először bemerte festeni a haját.MessiNeymarSuarez írta:"Argentine Football Association (AFA) hadn't paid security guards salary for 6 months. Messi knew about it and paid them himself.
"
Ezt találtam, illik fenttartásokkal kezelni, de ha azt nézzük hogy pl Tatának sem adtak fizetést jópár hónapig, simán benne van. Ugye nemrég voltak botrányok is, eléggé bűzik ez az Argentín szövetség.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"Argentine Football Association (AFA) hadn't paid security guards salary for 6 months. Messi knew about it and paid them himself.
"
"

Én a konzervatívabb külsőt létesítem előnyben, de szerintem Messi haja és szakálla még simán belefér, nem túl extrém, nem megbotránkoztató, a mai világban szinte átlagosnak mondható, főleg focista körökben.
Engem csak az zavarna, ha rózsaszín lenne a haja, vagy narancssárga... vagy rózsaszín.
Engem csak az zavarna, ha rózsaszín lenne a haja, vagy narancssárga... vagy rózsaszín.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én a kedvéért még kopasz is lennék
Ráadásul kisgyerekkoruk óta ismerik egymást

Ráadásul kisgyerekkoruk óta ismerik egymást
- Normandia
- Director del Fútbol
Vagyunk még így egy páran.corol írta:Teljesen egyetértek.barca0417 írta:Állítólag a feleségének, Antonellának tetszik. Láttátok már Antonellát ugye? Ha tőlem azt kérné hogy kék legyen a hajam, mert úgy tetszek neki, akkor azonnal mennék festékért...

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Teljesen egyetértek.barca0417 írta:Állítólag a feleségének, Antonellának tetszik. Láttátok már Antonellát ugye? Ha tőlem azt kérné hogy kék legyen a hajam, mert úgy tetszek neki, akkor azonnal mennék festékért...

Törppapának kell a szakáll, szerintem Badass.Kash írta:Nekem speciel nagyon hiányzik a barna(fekete?) hajú és szakállnélküli Messi, aki nem ilyen fusztrált a meccseken és kevesebbet szerepel, persze a "régi" Messi karján hülyén nézne ki a CSK szalag.
Most nagyon harapósnak tűnik és érdekelne, hogy honnan szedte ezt a rengeteg akarást és sikeréhséget, a gólörömein látszik a leginkább, hogy mennyire hajt és elszánt.
De azért leszedhetné a szakállát, a haja engem annyira még nem is zavar, talán még tetszik is-valahol nagyon mélyen az elmémben-, de a szakáll...

- Kash
- Entrenador del Barça
Nekem speciel nagyon hiányzik a barna(fekete?) hajú és szakállnélküli Messi, aki nem ilyen fusztrált a meccseken és kevesebbet szerepel, persze a "régi" Messi karján hülyén nézne ki a CSK szalag.
Most nagyon harapósnak tűnik és érdekelne, hogy honnan szedte ezt a rengeteg akarást és sikeréhséget, a gólörömein látszik a leginkább, hogy mennyire hajt és elszánt.
De azért leszedhetné a szakállát, a haja engem annyira még nem is zavar, talán még tetszik is-valahol nagyon mélyen az elmémben-, de a szakáll...

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Mondjuk ezt nem igen értem... Szerinted aki szakállat növeszt és melírozza a haját, az már nem is lehet férfi?Rinku írta: Egy férfi pedig nem melírozza a haját és nem növeszt ilyen röhejes, hozzá nem illő szakállat, mint ami manapság oly' nagy divat. Eltévedtnek érzem, mivel korán fel kellett nőnie és a fiatalkori nonszensz gyökérségekre nem volt annyi ideje, mint másnak. Ezzel a sok tetoválással, frizurával is ezt akarja pótolni most, rajta van az 5 perc.
Egy férfi csak akkor lehet férfi, ha nem festi a haját, nem követi a "diavatot," stb?? Komolyan, mint ha a 70 éves nagypapámat olvasnám..
Szerintem sokkal inkább az ember személyisége határozza meg azt, hogy ki férfi és ki nem.. Ronaldo nem festi a haját, nem növeszt szakállat, de mégis sokkal inkább néz ki egy 17 éves kamasznak, mint Messi..
Mondjuk Magyarországon nagy divat leszólni azt, aki "divatos", pusztán csak frusztráltságból, vagy féltékenységből..
Hordjunk bő nadrágot és legyen rövid hajunk, ami annyira férfias..
Bocsi az offért!

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Szerintem inkább csak marha frusztrált, tele van a töke és húzza az igát. Nem kell többet látni bele, régen is ilyen volt, ha ilyennek kellett lennie éppen.Nero. írta:Annak meg még inkább örülök hogy kezd férfi lenni és a viselkedésével kezd egy kicsit bekeményíteni. Nagyon jó CSK lesz belőle nálunk is.

Egy férfi pedig nem melírozza a haját és nem növeszt ilyen röhejes, hozzá nem illő szakállat, mint ami manapság oly' nagy divat. Eltévedtnek érzem, mivel korán fel kellett nőnie és a fiatalkori nonszensz gyökérségekre nem volt annyi ideje, mint másnak. Ezzel a sok tetoválással, frizurával is ezt akarja pótolni most, rajta van az 5 perc.

Football, bloody hell. /SAF/