Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért írtam, hogy RM féle játék kell vagy mint anno az Arsenal elleni. Vagy írhatnám a Sevillát is. LE nagyon jól tudja kevergetni a lapokat ilyen szitukban, pont hogy mi kontráznánk szét őket.TripleH írta:Nem is a hátuljával lenne a probléma, hanem. hogy Reus, Auba, Demebele egy esetlegesen gyenge játékot produkáló busi féle kpn, úgy rohan keresztül, mint kés a vajon. Ráadásul mivel elég magasan védekezünk, így nem nehéz ellenünk kontrázni.Bob_Marley írta:Dortmundtól pont nem félnék, látva a tegnapi összefoglalót meg a RM ellen is voltak rendesen bajok hátul.
Nem is a hátuljával lenne a probléma, hanem. hogy Reus, Auba, Demebele egy esetlegesen gyenge játékot produkáló busi féle kpn, úgy rohan keresztül, mint kés a vajon. Ráadásul mivel elég magasan védekezünk, így nem nehéz ellenünk kontrázni.Bob_Marley írta:Dortmundtól pont nem félnék, látva a tegnapi összefoglalót meg a RM ellen is voltak rendesen bajok hátul.
Persze, ebben teljesen igazad van! De alapvetően az olasztól nem tartok, elrágózgat a padon.LG írta:Én még nem írnám le Ancelottit. A Reallal is tavaszra álltak össze 13/14-ben-Bob_Marley írta: Münchentől se félnék, Ancelotti alkot.Valamelyik németet ki is rakhatnánk minél hamarabb.
Én még nem írnám le Ancelottit. A Reallal is tavaszra álltak össze 13/14-ben-Bob_Marley írta: Münchentől se félnék, Ancelotti alkot.Valamelyik németet ki is rakhatnánk minél hamarabb.
Szerintem nem lesz ilyen szerencséjük, az angol bajnokot kapják!MessiNeymarSuarez írta: Közben majd a Real meg csoportmásodikként kap egy Napoli/Monacot és mehet az " itt már nincsenek gyenge csapatok" szöveg
gg86 írta:Szerintem nagyon nem kell szemezgetni, Bayern, Arsenal, vagy ha úgy alakul Dortmund lehet a számunkra kijelölt út : )Bob_Marley írta: Hülye vagyok iksz lett a másik meccs, akkor szemezgetés lehet a másodikok közül.
Na igen, City most kilőve, jöhet a másik "állandó" ellenfél. Jobban tartanék a Dortmundtól, de inkább néznék ellenük egy párharcot, velük úgysem szoktunk játszani.randomguy írta: amúgy tuti az ágyúsokat kapjuk, már csak a változatosság kedvéért is
Jó lenne, de ha ez nem is jön össze a rekorder nagy valószínűséggel ő lesz, hiszen 2 évvel fiatalabb.csababarca írta:
azt hittem szorosabb.
Na mindegy, de jó lenne valami csoda folytán Messi érné el előbb, újabb agyvérzés a portugálnak.
Egyik sem rossz csapat, de fekszenek nekünk az ilyen felfogású csapatok. Ezek közül a Dortmundtól tartanék leginkább, hullámzó a teljesítményük, de ha jó napot fognak ki, bárkit megverhetnek.Szerintem nagyon nem kell szemezgetni, Bayern, Arsenal, vagy ha úgy alakul Dortmund lehet a számunkra kijelölt út : )
amúgy tuti az ágyúsokat kapjuk, már csak a változatosság kedvéért isgg86 írta: Szerintem nagyon nem kell szemezgetni, Bayern, Arsenal, vagy ha úgy alakul Dortmund lehet a számunkra kijelölt út : )
Szerintem nagyon nem kell szemezgetni, Bayern, Arsenal, vagy ha úgy alakul Dortmund lehet a számunkra kijelölt út : )Bob_Marley írta: Hülye vagyok iksz lett a másik meccs, akkor szemezgetés lehet a másodikok közül.
Nem tudom, hogy ki volt másik meccsen, de hogy Gomes nem, az biztos!MQuCsabi írta:Gomes egy vicc, tovabbra is tartom.mintha teljesen mas meccsen lenne. Mondjuk engem egyik meccsen sem gyozott meg, pedig altalaban dicserve van.
umtititi leszámítva az összes nyári igazolásunk betli. digne még ugy ahogy elmegy, de ha AG, DS pákó félékre építik a jövő barcáját, lesznek itt problémák.Stalkyard írta:Amúgy Gomessel mi a koncepciója LE-nek? Mit akar vele játszatni? Mert Iniesta szerepében kevés, Busquets helyett nem teszi be, Rakitic-csel együtt a pályán meg végképp nem értem, maximum helyette lenne jó.
És úgy nem csak a mai meccsen nem értem, hanem úgy kompletten a leigazolását.