Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel mi a baj ? De most komolyan ?D.i.N.h.O írta:"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."recrea írta:Mit mondott?
Azért Pique meg Alves jó, hogy bekerült, örülök. Alves meg is érdemelte, a katalán meg csak idegelje szépen az ellendrukkereit..
"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."recrea írta:Mit mondott?
Cristiano: "I am sorry that some people from Barcelona are not here but that is understandable"recrea írta:Mit mondott?
Igen, érdemes összehasonlítani a a különböző díjátadók utáni beszédeiket. Ég és föld..S.Agüero írta: 6 éve Messi is bedobhatta volna ezt a dumát, kíváncsi lettem volna...![]()
Azért van arc a nagy teljesítményre.Messias2 írta:A beképzelt majom azért kitett magáért.
Remélem, a szezon során még az arcára fagy a mosolya.
persze hogy néztem tavaly, hiszen akkor a világ VALAHA volt LEGJOBBJA nyerte. nem pedig az örök második, akit most felhoztak az instagramon meg facebookon... meg a reklámokkal.S.Agüero írta:De azért Téged mégis nagyon izgat, ha megkérdezted...BarcaFan1998 írta:azért örülök neki, hogy MESSIÉK nem adják a nevüket ehhez az elcsalt gálához és távol maradtak.
jut eszembe nézi egyáltalán valaki ezt a vicc gálát?Nem tudtok túllépni rajta?
Gondolom, tavaly nézted, és akkor nem volt elcsalva.
De azért Téged mégis nagyon izgat, ha megkérdezted...BarcaFan1998 írta:azért örülök neki, hogy MESSIÉK nem adják a nevüket ehhez az elcsalt gálához és távol maradtak.
jut eszembe nézi egyáltalán valaki ezt a vicc gálát?
hihetetlen, hogy egy bohóc kezében van idén minden fontos díj. a valaha volt világ legjobbja meg nem nyer semmit... nembaj, mi örüljünk annak, hogy csodálhatjuk ezt a ZSENIT!!!! a bohócdíjakat meg nyerje az akinek nagyobb a hype-ja...Nero. írta:Állítólag a FIFA díjat is CR kapja Messi és Griezmann előtt. Micsoda vicc... Teljesen értelmetlen az összes díj.
Én a múltkori végvári vitéz vs kommandós mondatnál sikítottam de amúgy jogos volt meg ez is.Bob_Marley írta:Ribery meg Szép Heléna.
egyet értek. Guti nyilatkozta is magáról, hogy ö egy szurkoló. Tüzön vízen át kiáll a Madridért. Olyan mint Piqué. Valamilyen szinten tiszteletreméltó, de néha mindenki jobban járna ha csöndben maradnának.palesz77 írta:Guti nyilatkozatait annyira kell komolyan venn ia Barcáról, mint a Sport cikkeit a Realról. Stoichkov nyilatkozik általában hasonlóan Barca részről, ezek mellett el kell menni. Bár igazából lehet háborogni is, de tök felesleges.
Ennyi erővel az a gyerek azt fogja hinni, hogy Owen jobb csatár volt mint Henry, Ibra vagy Eto'o, Nedved nagyobb zseni mint Xavi vagy Ini, és Cannavaro komolyabb védő mint Maldini vagy Puyol. De akár írhatnám azt is, hgoy Platini nagyobb klasszis, mint Maradona, Pelé, vagy hogy akkora hagyatéka van mint Cruyffnak, mert mindketten 3-szor nyertek.hedora másik topicban írta:Kíváncsi lennék az arcára, születik x év múlva egy gyermek aki majd a neten azt látja.. hi ugyan annyi aranylabdája van mint LEO-nak akkor ugyan olyan jó játékos?? hát persze:)
Kicsit túl komolyan veszik itt páran szerintem ezeket a díjakat, Messiről akkor is szuperlatívuszokban fognak beszélni, és a legjobbként lesz emlegetve, ha CR esetleg még 2 ilyen szezonnal beelőzi Leot. Az ő megítélésén már nem fog semennyi Aranylabda változtatni.
Ennyi erővel az a gyerek azt fogja hinni, hogy Owen jobb csatár volt mint Henry, Ibra vagy Eto'o, Nedved nagyobb zseni mint Xavi vagy Ini, és Cannavaro komolyabb védő mint Maldini vagy Puyol. De akár írhatnám azt is, hgoy Platini nagyobb klasszis, mint Maradona, Pelé, vagy hogy akkora hagyatéka van mint Cruyffnak, mert mindketten 3-szor nyertek.hedora másik topicban írta:Kíváncsi lennék az arcára, születik x év múlva egy gyermek aki majd a neten azt látja.. hi ugyan annyi aranylabdája van mint LEO-nak akkor ugyan olyan jó játékos?? hát persze:)
Arról is el fog indulni az egy hónapos hiszti? Szóljatok előre kérlek, akkor nem nyitom meg a topicot.BarcaFan1998 írta:nem kell ezt sehogy sem csavarni. sőt azt olvastam, hogy a januári díjat is a portugálnak fogják adni. azért az már tényleg vicces lenne...