csababarca írta:Ezért is szoktam írni, mikor bedob egy két okos ide olyat,hogy 150ért el kell adni Messit is...ahha.
Biztosan jól tudnánk pótolni...
Ilyen spanyol ligában levitézlett arcokkal...semmi értelme a sok pénznek,ha hülyeségekre van elköltve, vagy nálunk még az is benne van,hogy félrekönyvelik ugye, aztán mennek a zsebekbe a pénzek, a végén meg jön egy Matyiő szint cserébe.
Figot nem sajnálom, nálam sose volt akkora ász, Ronaldo elherdálását már annál inkább nem értettem.
Hopsz, végül nem küldte el a hozzászólásomat..
"Ezért bírom amikor valaki beírja hogy adjuk el Neymart/Messit mert rengeteget kapunk érte és egy játékos sem áll a klub felett...Ja, csak kenhetnénk a hasunkra a pénzt, ha épp minket szivatnának halálra egy másik csapat játékosaként....
A pénz jön-megy, mindig is lesz, egy ideje szinte bárkit meg tudtunk venni ha nagyon akartuk, nem a pénzen múlott, De mégegy olyan játékos mint pl Messi, nembiztos hogy lesz, főleg mostanában.
Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk elpasszolnánk 300-ért, mindenki a mostaniak 5-szörös árán adna mindenkit, mivel tudják hogy van pénzünk dögivel, arról a nagymértékű bevételkiesésről nem is beszélve, amit egy Messi kaliber eladása jelentene, sokan miatta mennek el meccsre, veszik meg a Barcás cuccokat.
Ezért sem érte volna meg most eladni Ronaldot kínába a Realnak, amíg aránylag teljesít nem is érné meg nekik, mert ugyanaz a helyzet állna fent, mint amit említettem.
Amúgy azt vettem észre, hogy mostanság mintha kevésbé lenne Ronaldo-centrikus a Real Madrid. Tegnap is lőttek 5-öt, abból 1-et lőtt ő, nem az van hogy 2-0 és onnanstól mindenki őt hozza helyzetbe, hanem elvállalja. Ráadásul állítólag egész jól tűri azt hogy néha-néha kihagyják a keretből, ezt pl nem gondoltam volna róla, ebből is látszik hogy Zidane-nak mekkora a tekintélye.
Ezért is hiányzik nagyon Xavi, Puyol és a többiek. Ha plüssállatnak beállítanánk az öltözőbe őket, már lehet a puszta jelenlétük és személyiségük nagyot dobna a csapaton.(Lásd 2015 januári eset, amikor állítólag Xavi elbeszélgetett Messiékkel, hogy megint a Ronaldot akarják-e aranylabdássá tenni, és a Realt bajnokká)
Puyollal kapcsolatban meg annyit, hogy akkor még tudtommal nem volt ekkora szerepe, és ebből az jön le hogy azért igazolna, hogy segítsen az anyagi gondokkal küzdő Barcelonának, ha el is igazolt volna nemhiszem hogy folyton ostorozta volna a Barcelonát.
Azért van különbség aközött, hogy nagyonfontos tagja, csapatkapitánya a klubnak, és mindenki győzködi hogy maradjon mert számítanak rá és nagyon fontos ember, vagy pedig mellőzött, esetleg anyagilag segíteni akar.